Camp de Túria - Notícies -
Sant Antoni, L'Eliana, Bétera, Riba-roja, Pobla de Vallbona, Serra, Benissanó, Olocau, Llíria, Gàtova, Nàquera, Vilamarxant......

Seccions del Crònica

Pots buscar açí en el diari

Piqué anuncia la seua retirada: 'Aquest dissabte serà el meu últim partit en el Camp Nou'

   

   El central del FC Barcelona Gerard Piqué va anunciar aquest dijous per sorpresa la seua retirada del futbol, després de "mesos" escoltant a la gent parlar d'ell, una vegada complit el seu somni de ser jugador culé, i va desvetlar que "aquest dissabte" serà el seu "últim partit en el Camp Nou".

   "Fa setmanes, mesos, que molta gent parla de mi. Ara vaig parlaré jo. Des de molt xiquet jo no volia ser futbolista, volia ser jugador del Barça. És el moment que he decidit tancar el cercle, ara que els somnis s'han complit", diu en un vídeo penjat en les seues xarxes socials amb diferents imatges de la seua vida.

   "Sempre he dit que després del Barça no hi hauria un altre equip. Aquest dissabte serà el meu últim partit en el Camp Nou", afig un Piqué que llança el missatge que "tard o d'hora" tornarà, després d'una carrera de blaugrana que va començar fa 25 anys i que li va portar a ser campió de tot i jugar "amb els millors del món".


Crónica CT
* ho pots llegir perquè som Creative Commons
Publicat per Àgora CT. Col·lectiu Cultural sense ànim de lucre per a promoure idees progressistes Pots deixar un comentari: Manifestant la teua opinió, sense censura, però cuida la forma en què tractes a les persones. Procura evitar el nom anònim perque no facilita el debat, ni la comunicació. Escriure el comentari vol dir aceptar les normes. Gràcies

Cap comentari :

Mastodon