Camp de Túria - Notícies -
Sant Antoni, L'Eliana, Bétera, Riba-roja, Pobla de Vallbona, Serra, Benissanó, Olocau, Llíria, Gàtova, Nàquera, Vilamarxant......

Seccions del Crònica

Pots buscar açí en el diari

Personal municipal de l'Eliana rep formació sobre violència de gènere



Durant el mes de novembre s'especialitzaran en l'atenció social i la intervenció amb víctimes

Més d'una trentena de treballadors i treballadores de l'Ajuntament han arrancat aquesta setmana una formació especialitzada en detecció i intervenció en violència de gènere amb dones i menors. L'actuació està dirigida especialment al departament de Serveis Socials i Policia Local, així com també a àrees municipals que, pel seu perfil i funcions, tenen un paper important en la detecció d'aquestes situacions.

Els objectius del curs són ampliar els coneixements dels equips professionals destinats a l'atenció social i a la intervenció amb víctimes, afavorint el desenvolupament d'intervencions integrals amb caràcter multidisciplinari, comptant amb les eines necessàries per a aprofundir sobre les diferents problemàtiques o factors de risc que poden estar afectant les dones; promoure la coordinació dels diferents agents municipals en la matèria i facilitar el coneixement i l'accés als recursos especialitzats a les víctimes.

El curs està homologat pel Institut Valencià d'Administració Pública (IVAP) i s'impartirà durant el mes de novembre amb una duració total de 20 hores.

L'edil d'Igualtat, Concha Montaner, ha recalcat que el Consistori mostra així el seu compromís amb la prevenció i erradicació de la violència de gènere a l'Eliana, així com la formació al personal de la plantilla tal com es recull en el Pla d'Igualtat Municipal.


Crónica CT
* ho pots llegir perquè som Creative Commons
Publicat per Àgora CT. Col·lectiu Cultural sense ànim de lucre per a promoure idees progressistes Pots deixar un comentari: Manifestant la teua opinió, sense censura, però cuida la forma en què tractes a les persones. Procura evitar el nom anònim perque no facilita el debat, ni la comunicació. Escriure el comentari vol dir aceptar les normes. Gràcies

Cap comentari :

Mastodon NotaLegal