Camp de Túria - Notícies -
Sant Antoni, L'Eliana, Bétera, Riba-roja, Pobla de Vallbona, Serra, Benissanó, Olocau, Llíria, Gàtova, Nàquera, Vilamarxant......

Seccions del Crònica

Pots buscar açí en el diari

Paterna inaugura una exposició del fotògraf valencià Vicente Carrión en el Gran Teatre Antonio Ferrandis


L'Ajuntament de Paterna ha inaugurat en el Gran Teatre Antonio Ferrandis l'exposició L'home i el seu entorn, L'home i la seua petjada del fotògraf Vicente Carrión. La mostra estarà disponible a la sala Josep Herrero "Jeroni" fins al pròxim 18 de novembre en horari d'11.00 a 14.00 hores i de 18.00 a 21.00 hores.

La regidora de Turisme, Cultura i Foc, Teresa Espinosa, que va assistir a la presentació de l'exhibició fotogràfica, ha destacat que "aquesta representació artística, que ens permet veure el món que ens envolta amb els ulls de l'autor, és una finestra que s'obri per a gaudir de la cultura", al mateix temps que ha explicat que mitjançant aquesta mena de propostes "impulsem i promocionem a creadors i creadores valencians".

L'artista valencià va resultar guanyador del primer premi del XXIV Certamen de Fotografia Vila de Paterna 2021 amb la seua obra La finestra indiscreta, que també està exposada a la sala d'exposicions juntament amb una altra de les seues obres premiades.

Vicente Carrión, nascut a Buñol, ha sigut llorejat amb el primer premi de l'I Concurs Nacional de Fotografia de Naturalesa És foto, És natura, És València de 2022, així com amb el primer lloc del Concurs Internacional de Fotografia Jesus Perceval de 2016.

D'altra banda, també s'ha inaugurat a la sala principal del Gran Teatre Antonio Ferrandis l'exposició Socarrat. Tradició i Actualitat de Vicky Mestre Borrás, que estarà disponible fins demà, dijous 10 de novembre.


Crónica CT
* ho pots llegir perquè som Creative Commons
Publicat per Àgora CT. Col·lectiu Cultural sense ànim de lucre per a promoure idees progressistes Pots deixar un comentari: Manifestant la teua opinió, sense censura, però cuida la forma en què tractes a les persones. Procura evitar el nom anònim perque no facilita el debat, ni la comunicació. Escriure el comentari vol dir aceptar les normes. Gràcies

Cap comentari :

Mastodon