Camp de Túria - Notícies -
Sant Antoni, L'Eliana, Bétera, Riba-roja, Pobla de Vallbona, Serra, Benissanó, Olocau, Llíria, Gàtova, Nàquera, Vilamarxant......

Seccions del Crònica

Pots buscar açí en el diari

Paterna ha concedit la totalitat de les beques d'Educació Infantil que s'han sol·licitat en el curs, arribant a 1.495 xiquets i xiquetes

L'Ajuntament de Paterna ha concedit, per primera vegada en la seua història, el 100% de les beques d'Educació Infantil de Primer i Segon Cicle sol·licitades, amb un total de 1.495 xiquets i xiquetes becats/as.

Una vegada revisades totes les peticions per l'Àrea d'Educació i descartades totes aquelles que no compleixen els requisits o que no han esmenat els errors, totes les persones sol·licitants de l'ajuda la tenen concedida.

Així ho ha anunciat el regidor d'Atenció a la Infància i Educació, David Fortea, qui ha subratllat que "l'Equip de Govern socialista ha complit el seu objectiu de becar a la totalitat d'alumnes/as sol·licitants després de dues legislatures d'incessant inversió en les ajudes d'infantil".

"En 2015, l'Executiu Socialista es va trobar amb una inversió d'una mica menys de 600.000 euros per a aquesta partida d'ajudes i en els primers anys de govern socialista es va incrementar fins als 1,2 milions d'euros, a més d'augmentar les quanties i temps, incloent-hi el mes de juliol, per a facilitar la matriculació a les escoles d'estiu", ha explicat Fortea.

Aquest últim curs, l'Ajuntament ha ampliat la seua inversió a 1,32 milions d'euros, la més alta de la història, que al costat de les polítiques de gratuïtat per a l'escolarització de 2-3 anys de la Generalitat Valenciana, ha permés que la puntuació de tall siga testimonial, ja que totes les famílies sol·licitants han obtingut la beca.

D'altra banda, el regidor d'Atenció a la Infància i Educació ha assenyalat que "amb aquestes ajudes fomentem l'escolarització primerenca, donant suport a la conciliació familiar i laboral, alhora que alleugem aquesta càrrega econòmica a la classe mitjana treballadora".

En aquest sentit, el consistori ha aconseguit arribar a famílies amb ingressos de renda anual de fins a 44.498,08 € amb quatre membres, així com de 39.777,93 euros amb tres membres, en contrast amb el límit per renda que va establir l'anterior govern d'uns 15.734 euros per a una família de tres membres.


Crónica CT
* ho pots llegir perquè som Creative Commons
Publicat per Àgora CT. Col·lectiu Cultural sense ànim de lucre per a promoure idees progressistes Pots deixar un comentari: Manifestant la teua opinió, sense censura, però cuida la forma en què tractes a les persones. Procura evitar el nom anònim perque no facilita el debat, ni la comunicació. Escriure el comentari vol dir aceptar les normes. Gràcies

Cap comentari :

Mastodon