Camp de Túria - Notícies -
Sant Antoni, L'Eliana, Bétera, Riba-roja, Pobla de Vallbona, Serra, Benissanó, Olocau, Llíria, Gàtova, Nàquera, Vilamarxant......

Seccions del Crònica

Pots buscar açí en el diari

Paterna fomenta el comerç local durant el Black Friday amb bus municipal gratuït i sorteig de regals per compres a la ciutat

Amb motiu del Black Friday, l'Ajuntament de Paterna ha impulsat una campanya per a fomentar les compres en els comerços locals a través del sorteig d'un bo cultural, una SmartTV i una Caixa d'Experiències.

Des del 23 de fins al 26 de novembre, els veïns i veïnes que realitzen les seues compres en qualsevol dels 115 comerços adherits a aquesta iniciativa rebran uns vals que posaran depositar en les urnes que el consistori facilitarà a cada establiment participant.

El regidor de Comerç de Proximitat, Fernando Carrión, ha destacat que "un any més apostem pel comerç local i fomentem la compra en els nostres establiments en dates tan assenyalades com el Black Friday, de la mateixa manera que continuem treballant per a trobar fórmules noves i innovadores que ens permeten enfortir el nostre teixit comercial".

La jornada del divendres 25 de novembre, Black Friday, es tancarà el trànsit del carrer Major des de Vicente Lerma fins a la Plaça Enginyer Castells, des de les 17.00 hores per a facilitar les compres dels veïns i veïnes i emplaçar dues carpes per a les associacions de comerç de la ciutat, multipaterna i Paterna Va unir de Comerç (PUC).

D'altra banda, el divendres també es proporcionarà durant tot el dia transporte gratuït en l'autobús municipal per a facilitar la mobilitat dels veïns i veïnes de Paterna.

A més, durant aqueixa vesprada, tres batucades recorreran fins a les 20.00 hores els diferents barris del municipi on es troben els comerços adherits.

El sorteig es retransmetrà en directe per xarxes socials dijous que ve, 1 de desembre, a les 19.00 hores, quan es comunicarà els guanyadors o guanyadores de la SmartTV, la Caixa d'Experiències, així com del bo cultural amb entrades per al teatre a Paterna.


Crónica CT
* ho pots llegir perquè som Creative Commons
Publicat per Àgora CT. Col·lectiu Cultural sense ànim de lucre per a promoure idees progressistes Pots deixar un comentari: Manifestant la teua opinió, sense censura, però cuida la forma en què tractes a les persones. Procura evitar el nom anònim perque no facilita el debat, ni la comunicació. Escriure el comentari vol dir aceptar les normes. Gràcies

Cap comentari :

Mastodon