Camp de Túria - Notícies -
Sant Antoni, L'Eliana, Bétera, Riba-roja, Pobla de Vallbona, Serra, Benissanó, Olocau, Llíria, Gàtova, Nàquera, Vilamarxant......

Seccions del Crònica

Pots buscar açí en el diari

Obertura de portes al Centre Auxiliar de Loriguilla, després d'una reforma

El nou Centre Auxiliar, molt més ampli, lluminós i modern que l'anterior, ja està en ple funcionament i des del passat 2 de novembre està atenent amb normalitat als veïns i veïnes de Loriguilla.

L'alcalde de Loriguilla, Carlos Rodado, juntament amb els regidors Manolo Cervera i Montse Cervera, ha realitzat aquest matí una visita oficial al Centre Auxiliar del municipi, que ja ha tornat a obrir les seues portes després de la reforma dels últims mesos.

A l'acte també han acudit el vicepresident de la Diputació de València, Carlos Fernández Bielsa, la comissionada del Departament de Salut de Manises, Emília Sánchez Moreno, i la presidenta de la Mancomunitat del Camp de Túria, María Dolores Cel·la Lluerma. A més, s'han sumat a la visita els tècnics de l'Ajuntament involucrats en el projecte.

Abans de visitar les instal·lacions, els convidats han sigut rebuts a la Casa Consistorial i, tant el vicepresident de la Diputació com la comissionada de Salut de Manises, han signat en el llibre d'Honor de l'Ajuntament.

Carlos Fernández Bielsa, a més d'admirar el treball realitzat per l'actual govern a Loriguilla, ha deixat plasmades en el llibre les següents paraules: "Us convertireu en exemple d'un municipi que aposta per polítiques per a fer més feliç a la ciutadania, que garanteix la igualtat, la diversitat i lluita per la justícia social". També ha expressat que, en el camí de la cooperació, "Loriguilla sempre trobarà a la Diputació".

Per part seua, Emilia Sánchez Moreno, ha recalcat que és "un honor" representar a la Conselleria de Salut en un dia tan important i que agraeix a l'alcalde i a tot el seu equip "la labor que estan fent per aquest municipi".

L'alcalde, en un breu discurs, ha agraït tot el treball realitzat pels tècnics de l'Ajuntament, tant de l'àrea d'arquitectura com de l'Agència de Desenvolupament Local, ja que han sigut ells "els que m'han ajudat moltíssim a l'hora de tirar avant aquest projecte", ha manifestat.

També ha agraït la presència de Bielsa i ha afegit que "només amb l'ajuda de Diputació i Conselleria, ajuntaments tan xicotets com el nostre podem dur a terme aquest tipus de fites. D'una altra manera seria totalment impossible". Així mateix, ha agraït l'ajuda rebuda per part de la Mancomunitat del Túria.



Crónica CT
* ho pots llegir perquè som Creative Commons
Publicat per Àgora CT. Col·lectiu Cultural sense ànim de lucre per a promoure idees progressistes Pots deixar un comentari: Manifestant la teua opinió, sense censura, però cuida la forma en què tractes a les persones. Procura evitar el nom anònim perque no facilita el debat, ni la comunicació. Escriure el comentari vol dir aceptar les normes. Gràcies

Cap comentari :

Mastodon