Camp de Túria - Notícies -
Sant Antoni, L'Eliana, Bétera, Riba-roja, Pobla de Vallbona, Serra, Llíria. Vilamarxant....

Opinió
Opinió
Opinió
Opinió
Opinió
Seccions del Crònica

Pots buscar açí en el diari

Obert el termini per a ajudes en matriculació de l'Escola Infantil Mandarina de Loriguilla, curs 2022-23

El termini per a sol·licitar les ajudes finalitza el 15 de novembre

El dilluns 31 d'octubre es va publicar en el BOLETIN OFICIAL DE LA PROVÍNCIA DE VALÈNCIA l'extracte de la convocatòria d'ajudes per a la matrícula de l'Escola Infantil Mandarina de Loriguilla per al curs 22-23, per la qual cosa ja es pot sol·licitar la subvenció

Les persones interessades han de presentar la FITXA DE SOL·LICITUD emplenada, juntament amb la documentació requerida en les BASES DE LA CONVOCATÒRIA, per registre d'entrada abans del 15 de novembre.

Opcions de presentació de sol·licitud

A través de la Seu Electrònica: només cal seguir la tramitació, sense aportar la fitxa de sol·licitud. Sí que cal aportar la documentació que permeta valorar els criteris de baremació.
En cas de presentar la sol·licitud en paper en el Registre d'Entrada de l'Ajuntament cal aportar el model de sol·licitud més la documentació.


Crónica CT
* ho pots llegir perquè som Creative Commons

Publicat per Àgora CT. Associació Cultural sense ànim de lucre per a promoure idees progressistes Pots deixar un comentari: Manifestant la teua opinió, sense censura, però cuida la forma en què tractes a les persones. Procura evitar el nom anònim perque no facilita el debat, ni la comunicació. No es publicaran els comentaris que porten incrustats enllaços, encara que no estiguen complets. Escriure el comentari vol dir aceptar les normes. Gràcies

Cap comentari :

Mastodon