Camp de Túria - Notícies -
Sant Antoni, L'Eliana, Bétera, Riba-roja, Pobla de Vallbona, Serra, Benissanó, Olocau, Llíria, Gàtova, Nàquera, Vilamarxant......

Seccions del Crònica

Pots buscar açí en el diari

Molta participació al Campionat provincial de Gimnàstica Rítmica celebrat a Loriguilla

Loriguilla va acollir el diumenge el Campionat provincial de Gimnàstica Rítmica, convocat per la Presidenta de la Federació, Consuelo Rico, juntament amb el delegat de València, Modest Soria, i organitzat per la Federació de Gimnàstica de la Comunitat Valenciana i el Club de Gimnàstica de Loriguilla.

La trobada va ser tot un èxit d'assistència i participació, ja que entre gimnastes i públic es van reunir en el Pavelló Municipal de Loriguilla fins a 2000 persones. Un total de 358 gimnastes van demostrar sobre el tapís les seues habilitats, delectant als assistents.

Des de l'Ajuntament donen les gràcies a tots els participants i als qui han col·laborat, en particular a la Policia Local i Protecció Civil de Loriguilla per vetlar per la seguretat i el trànsit durant la jornada de campionat i a les gimnastes de club de Loriguilla i els seus familiars.



Crónica CT
* ho pots llegir perquè som Creative Commons
Publicat per Àgora CT. Col·lectiu Cultural sense ànim de lucre per a promoure idees progressistes Pots deixar un comentari: Manifestant la teua opinió, sense censura, però cuida la forma en què tractes a les persones. Procura evitar el nom anònim perque no facilita el debat, ni la comunicació. Escriure el comentari vol dir aceptar les normes. Gràcies

Cap comentari :

Mastodon NotaLegal