Camp de Túria - Notícies -
Sant Antoni, L'Eliana, Bétera, Riba-roja, Pobla de Vallbona, Serra, Benissanó, Olocau, Llíria, Gàtova, Nàquera, Vilamarxant......

Seccions del Crònica

Pots buscar açí en el diari

Més de 100 quilos de fem, recollits en una jornada de neteja a l'entorn del riu Túria

Un total de 50 persones van participar el passat cap de setmana en una jornada de neteja a l'entorn del riu Túria en la qual van participar prop de 50 persones. L'activitat, promoguda per l'àrea de Medi Ambient de l'Ajuntament de Vilamarxant i l'empresa Desguaces Cortés, va resultar un èxit de participació i de foment de les bones pràctiques mediambientals.

La regidoria dirigida per Ciro Ferrer aposta i treballa diàriament per a cuidar i conservar l'entorn que envolta a Vilamarxant, especialment dels espais naturals dels quals disfruta diàriament la ciutadania.

Tant Xavier Jorge, primer edil de Vilamarxant, com Ciro Ferrer, titular de Medi Ambient, es van sumar a la neteja per a mantindre en perfecte estat els voltants del riu Túria al seu pas per la localitat.

Ciro Ferrer, regidor de Medi Ambient, ha agraït a totes les persones que han volgut “aportar el seu granet d'arena col·laborant en la jornada de neteja així com a l'empresa Desguaces Cortés i als seus treballadors per la seua implicació”.

Finalment, l'alcalde Xavier Jorge també ha explicat l'important d'estes accions: “Estes jornades serveixen per a conscienciar i continuar respectant tot l'entorn tan important de Vilamarxant. Va ser un plaer compartir un dia amb el mig centenar de persones que es van bolcar durant diverses hores en esta neteja”.

Crónica CT
* ho pots llegir perquè som Creative Commons
Publicat per Àgora CT. Col·lectiu Cultural sense ànim de lucre per a promoure idees progressistes Pots deixar un comentari: Manifestant la teua opinió, sense censura, però cuida la forma en què tractes a les persones. Procura evitar el nom anònim perque no facilita el debat, ni la comunicació. Escriure el comentari vol dir aceptar les normes. Gràcies

Cap comentari :

Mastodon