Camp de Túria - Notícies -
Sant Antoni, L'Eliana, Bétera, Riba-roja, Pobla de Vallbona, Serra, Benissanó, Olocau, Llíria, Gàtova, Nàquera, Vilamarxant......

Seccions del Crònica

Pots buscar açí en el diari

Manuel Llavata,(PSPV) nou regidor de l'Ajuntament de Llíria

Manuel Llavata va prendre possessió del càrrec de regidor de l'Ajuntament de Llíria en la sessió plenària celebrada ahir. El nou edil ja va formar part de la Corporació municipal en la legislatura passada, entre els anys 2017 i 2019.

Manuel Llavata, que pertany al Grup Municipal Socialista, substitueix a Pedro Vicente que va renunciar a l'acta el mes d'octubre passat per motius personals. El nou regidor assumirà les delegacions d'Agricultura i de Parcs i Jardins.

La seua incorporació a l'equip de Govern suposarà una redistribució de les regidories. Paco Gorrea es farà càrrec de Cultura i Festes, junt amb Esports que ja ostentava, i deixa Foment Econòmic. Per part seua, Consuelo Morató assumeix les competències de Comerç i Francesc Fombuena portarà l'àrea de Foment Econòmic, a més de les delegacions que ja tenien.


Crónica CT
* ho pots llegir perquè som Creative Commons
Publicat per Àgora CT. Col·lectiu Cultural sense ànim de lucre per a promoure idees progressistes Pots deixar un comentari: Manifestant la teua opinió, sense censura, però cuida la forma en què tractes a les persones. Procura evitar el nom anònim perque no facilita el debat, ni la comunicació. Escriure el comentari vol dir aceptar les normes. Gràcies

Cap comentari :

Mastodon