Camp de Túria - Notícies -
Sant Antoni, L'Eliana, Bétera, Riba-roja, Pobla de Vallbona, Serra, Benissanó, Olocau, Llíria, Gàtova, Nàquera, Vilamarxant......

Seccions del Crònica

Pots buscar açí en el diari

Loriguilla es reuneix amb la Diputació de Carreteres per continuar amb el projecte que alleujarà la sortida de la CV-374 fins a l'A3

L'alcalde de Loriguilla, Carlos Rodado, juntament amb la regidor Montse Cervera i l'arquitecta tècnic Clara Vento, ha acudit aquest matí a la Diputació Provincial de València, situada al Palau de la Batlia, per a mantindre una reunió amb el diputat de Carreteres, Rafa García i el director General de Carreteres de la Diputació de València, Javier Piedra.

En la reunió també han sigut presents l'equip tècnic de la pròpia Diputació i la regidora d'urbanisme de Riba-roja del Túria, Teresa Pozuela, acompanyada del seu tècnic municipal.

L'objectiu de la reunió, segons ha aclarit l'alcalde de Loriguilla, ha sigut «conéixer de primera mà l'estat del projecte que alleujarà l'eixida de la CV-374 fins a l'A3″.

En la trobada també s'han plantejat els problemes actuals que es donen en aquest tram de carretera, com els embossos i embotellaments que es produeix a primera hora del matí i a l'eixida dels polígons, però també s'han contemplat els futurs, com el desenvolupament dels sectors I-11 i I-12.

Tots dos municipis, Loriguilla i Riba-roja, han proposat al Diputat i al Director General de Carreteres que el projecte es realitze en dues fases, sent la primera d'elles una gran rotonda passat el pont i la urbanització de la Reva que descongestione aqueixa eixida i permeta als camions una major mobilitat. Per a la segona fase del projecte quedaria desdoblegar el pont sobre les vies i l'accés directe a l'A3 amb dues altures, la qual cosa facilitaria l'eixida dels vehicles del poble cap a l'autovia.

La Diputació ha plantejat tindre els plecs tècnics i administratius abans de març per a poder licitar, d'aqueixa manera, una obra que ascendiria a un total de 15 o 20 milions d'euros.

Rodat ha declarat: "Des de l'ajuntament estem molt compromesos amb l'equilibri que ha d'existir entre un desenvolupament industrial sostenible i la tranquil·la vida d'un poble com el nostre. Comptar amb una bona infraestructura viària ens permetrà reduir l'impacte i l'enrenou de les empreses que vulguen establir-se en el nostre municipi, permetent una major llibertat de moviment i minimitzar els problemes de trànsit que patim ara i que no volem veure incrementats».

A més, ha afegit que la predisposició de la Diputació de València amb el projecte «és total» i que es mostren «ambiciosos i il·lusionats amb portar avant aquest treball durant la pròxima legislatura».

Crónica CT
* ho pots llegir perquè som Creative Commons
Publicat per Àgora CT. Col·lectiu Cultural sense ànim de lucre per a promoure idees progressistes Pots deixar un comentari: Manifestant la teua opinió, sense censura, però cuida la forma en què tractes a les persones. Procura evitar el nom anònim perque no facilita el debat, ni la comunicació. Escriure el comentari vol dir aceptar les normes. Gràcies

Cap comentari :

Mastodon