Camp de Túria - Notícies -
Sant Antoni, L'Eliana, Bétera, Riba-roja, Pobla de Vallbona, Serra, Benissanó, Olocau, Llíria, Gàtova, Nàquera, Vilamarxant......

Seccions del Crònica

Pots buscar açí en el diari

Llíria més prop de finalitzar les tasques de reparació de vies rurals danyades pel temporal

#lliria

La Brigada de Camins de Llíria continua desenvolupant els treballs de reparació de pistes i vials rurals afectats per l'episodi de fortes pluges del passat 12 de novembre. Les destrosses ocasionades per aquest temporal van deixar intransitables diversos trams que impedeixen fins i tot l'accés a algunes zones.

Després d'aquesta *DANA, l'Ajuntament de Llíria va activar des del primer dia a les brigades municipals i ja porten prop de dues setmanes arreglant aquestes vies públiques per a facilitar la mobilitat de persones i empreses, tant per a poder accedir als habitatges com als camps de cultiu, especialment en aquestes dates de plena campanya de recollida de cítrics al terme municipal.

Els més de 100 litres per #m² concentrats durant aquestes jornades en el municipi, va provocar inundacions en camins, pistes, edificis, parcs i jardins, així com en diverses instal·lacions municipals, un fenomen que a més va vindre acompanyat de pedra en alguns moments.

Segons ha explicat el regidor de Mobilitat Sostenible i Camins, Paco García, "per part de la Policia Local s'ha fet una relació dels danys més importants que ha patit el municipi pels efectes del temporal, establint les prioritats i intervencions, on la Brigada de Camins està actuant diàriament en diversos punts per a donar solució a les problemàtiques aparegudes".

L'Ajuntament de Llíria informa que qualsevol incidència o necessitat de mobilitat pot ser comunicada a través de l'APP o per registre d'entrada, i seran ateses per ordre de prioritat i en funció dels mitjans materials i personals que disposa el consistori.

Petició d'ajudes a la Generalitat
Igualment, l'Ajuntament, davant la publicació de l'Acord de 18 de novembre de 2022, del Consell, d'inici actuacions per a pal·liar els danys produïts pel temporal de pluja de novembre de 2022 en la Comunitat Valenciana, remetrà a la Generalitat una estimació dels danys ocasionats en la localitat, amb la relació detallada de les infraestructures afectades en el municipi per a poder accedir a les ajudes que es puguen derivar.


Crónica CT
* ho pots llegir perquè som Creative Commons
Publicat per Àgora CT. Col·lectiu Cultural sense ànim de lucre per a promoure idees progressistes Pots deixar un comentari: Manifestant la teua opinió, sense censura, però cuida la forma en què tractes a les persones. Procura evitar el nom anònim perque no facilita el debat, ni la comunicació. Escriure el comentari vol dir aceptar les normes. Gràcies

Cap comentari :

Mastodon