Camp de Túria - Notícies -
Sant Antoni, L'Eliana, Bétera, Riba-roja, Pobla de Vallbona, Serra, Benissanó, Olocau, Llíria, Gàtova, Nàquera, Vilamarxant......

Seccions del Crònica

Pots buscar açí en el diari

L'Eliana convoca un acte sobre 'Les polítiques Verdes des de perspectiva local', amb Estefania Blanes i Paula Tuzón

La convocatòria es fa precisament col·locant un aspecte que està de tota actualitat en l'agenda del municipi, perquè es veurà afectat per la possible ampliació (no ratificada encara) de la subestació elèctrica. Amb la presència de dues protagonistes d'interés i de coneixement sobre el tema.

Estefania Blanes, diputada i portaveu adjunta d'Unides Podem-EUPV, fa una setmana anunciava la presentació d'una iniciativa en les Corts Valencianes perquè es tingueren en compte les protestes ciutadanes i dels Ajuntaments respecte de la línia de Molt Alta Tensió (MAT) que es pretén fer arribar de Ojos Negros (Terol) fins a l'Eliana, travessant el Parc Natural del Túria i part de municipis com a Sant Antoni de Benaixeve, Bétera, Olocau, Llíria, La Pobla de Vallbona,  Paterna i també, en la seua zona final, L'Eliana.

Per part de Paula Tuzón, a més del coneixement del seu càrrec en el partit- COMPROMIS- aporta també el més recent sobretot per haver sigut Secretària Autonòmica de Transició Ecològica, lloc que va ocupar fins a la 'minicrisi' ocasionada per l'eixida de Mireia Mollà que era qui dirigia la Conselleria.

L'acte que convoquen les organitzacions locals d'Esquerra Unida i Compromis, tindrà lloc dijous que ve 10 de novembre a les 19'30 hores en el conegut com NOU Espai Expositiu de l'Eliana en la Plaça Jutge Miquel Comes 1.












Publicat per Àgora CT. Col·lectiu Cultural sense ànim de lucre per a promoure idees progressistes Pots deixar un comentari: Manifestant la teua opinió, sense censura, però cuida la forma en què tractes a les persones. Procura evitar el nom anònim perque no facilita el debat, ni la comunicació. Escriure el comentari vol dir aceptar les normes. Gràcies

Cap comentari :

Mastodon