Camp de Túria - Notícies -
Sant Antoni, L'Eliana, Bétera, Riba-roja, Pobla de Vallbona, Serra, Benissanó, Olocau, Llíria, Gàtova, Nàquera, Vilamarxant......

Seccions del Crònica

Pots buscar açí en el diari

L'Eliana constitueix el Consell d'Inclusió i Drets Social



El nou òrgan consultiu traslladarà a l'Ajuntament propostes, consultes i decisions en l'àmbit del benestar social

L'Ajuntament de l'Eliana ha promogut la creació del Consell d'Inclusió i Drets Socials, en el marc d'elaboració del I Pla d'Inclusió i Cohesió Social i amb l'objectiu de reduir els factors de desigualtat, promoure l'autonomia de les persones i col·lectius vulnerables i fomentar la cohesió a partir de l'enfortiment dels llaços comunitaris, el sentiment de pertinença a la col·lectivitat i el territori.

En aquest procés han participat amb les seues propostes i aportacions diferents representants del teixit associatiu local, membres de l'equip de govern i dels grups polítics de l'oposició, sindicats, personal tècnic de diferents àrees del Consistori, representants de diferents col·lectius i entitats del municipi, tots ells amb caràcter social. La primera sessió va tindre lloc dijous passat 10 de novembre i va constituir un òrgan consultiu que buscarà ser un espai de reflexió sobre l'impacte de les accions municipals, així com una oportunitat d'aproximar les polítiques públiques a la ciutadania.

Entre les seues funcions es troben fomentar l'associacionisme, potenciar la coordinació de les diferents entitats, públiques i privades, que treballen en l'àmbit del Benestar Social a l'Eliana i remetre als òrgans de govern municipal propostes, consultes i decisions preses.

L'edil de Polítiques Socials, Mª José Valenzuela, ha celebrat la creació d'aquest nou òrgan que suposarà una eina bàsica de seguiment en la implementació del Pla municipal amb el qual l'Ajuntament impulsarà polítiques de proximitat que donen resposta a les necessitats i interessos reals de la ciutadania, i molt especialment, les d'aquells elianers i elianeres que pateixen desigualtats i risc d'exclusió social.


Crónica CT
* ho pots llegir perquè som Creative Commons
Publicat per Àgora CT. Col·lectiu Cultural sense ànim de lucre per a promoure idees progressistes Pots deixar un comentari: Manifestant la teua opinió, sense censura, però cuida la forma en què tractes a les persones. Procura evitar el nom anònim perque no facilita el debat, ni la comunicació. Escriure el comentari vol dir aceptar les normes. Gràcies

Cap comentari :

Mastodon