Camp de Túria - Notícies -
Sant Antoni, L'Eliana, Bétera, Riba-roja, Pobla de Vallbona, Serra, Benissanó, Olocau, Llíria, Gàtova, Nàquera, Vilamarxant......

Seccions del Crònica

Pots buscar açí en el diari

L'Ajuntament es reuneix amb el nou equip directiu del Conservatori Professional de Música de Llíria

#lliria

L'alcalde de Llíria Joanma Miguel i el regidor d'Ensenyaments Artístics, Paco García, han mantingut un primer contacte amb el nou equip directiu que regirà la gestió educativa i administrativa del Conservatori Professional de Música de la localitat amb motiu de la seua integració en la Xarxa de la Generalitat Valenciana.

Després que el Consell aprovara el traspàs del servei a la xarxa autonòmica, es va procedir a la signatura del conveni de col·laboració entre l'Ajuntament de Llíria i la Consellera d'Educació per a fer efectiu el mateix.

Després d'això, s'ha procedit a la designació de la nova direcció que estarà formada per dos membres procedents de la Generalitat i altres dos pertanyents al personal municipal.

A partir d'ara, el nou director del centre serà el percussionista i professor de la xarxa pública autonòmica Sergio Izquierdo, que estarà acompanyat per la flautista Fina Martínez, que exercirà de cap d'Estudis. Tots dos estaran assistits en l'equip directiu per dos funcionaris municipals, Amparo Esteve com a vicedirectora i Cessar García com a secretari.

En la reunió s'han abordat els primers passos que s'estan donant en la nova gestió, tant per a acoblar al nou professorat que incorpora la Generalitat, com les distribucions de classes i horaris del personal docent existent i estudiants. Per a això, la nova direcció ha posat a disposició, tant de l'alumnat com de les seues famílies, totes les facilitats per a acomodar-los en les seues classes tant individuals com col·lectives.

L'alcalde i el regidor d'Ensenyaments Artístics han agraït l'esforç i dedicació que està duent a terme estes setmanes el nou equip directiu i el claustre, així com la seua implicació perquè esta fase de traspàs es faça amb la major celeritat possible i garantint al màxim les classes lectives.

 


Crónica CT
* ho pots llegir perquè som Creative Commons
Publicat per Àgora CT. Col·lectiu Cultural sense ànim de lucre per a promoure idees progressistes Pots deixar un comentari: Manifestant la teua opinió, sense censura, però cuida la forma en què tractes a les persones. Procura evitar el nom anònim perque no facilita el debat, ni la comunicació. Escriure el comentari vol dir aceptar les normes. Gràcies

Cap comentari :

Mastodon