Camp de Túria - Notícies -
Sant Antoni, L'Eliana, Bétera, Riba-roja, Pobla de Vallbona, Serra, Benissanó, Olocau, Llíria, Gàtova, Nàquera, Vilamarxant......

Seccions del Crònica

Pots buscar açí en el diari

L'Ajuntament de Vilamarxant i l'Associació d'Empresaris es reuneixen i planifiquen una EGM al poligon

L'alcalde Xavier Jorge i el regidor de Promoció Econòmica, Víctor Sanchis, han assistit a cita que ha comptat amb els principals actors del teixit productiu de Vilamarxant, englobats en l'Associació d'Empresaris de Vilamarxant. 

Durant la reunió s'han tractat i analitzat obres i inversions que poden ser susceptibles de ser presentades per a la subvenció dels polígons de l'Institut Valencià de la Competitivitat Empresarial (IVACE). Així mateix, s'han comentat aspectes d'interés per a la creació d'una Entitat de Gestió i Modernització (EGM) en el polígon Enchilagar del Rullo de Vilamarxant. 

Víctor Sanchis, regidor de Promoció Econòmica, ha destacat la importància d'estes reunions entre totes les parts per a "aconseguir acords que beneficien al conjunt de les empreses del nostre poble". 

"És important saber les seues necessitats per a avançar en el camí correcte per a consolidar un teixit empresarial que proporcione beneficis a la ciutadania i a Vilamarxant", ha postil·lat. 

Finalment, Xavier Jorge, alcalde de Vilamarxant, ha comentat que l'objectiu d'estes cites és "actualitzar les propostes i necessitats plantejades pels empresaris per a poder donar solució de manera precisa". 

"Ens estem reunint amb totes les associacions del nostre municipi i, com no podia ser d'una altra forma, el contacte amb les empreses locals ha de ser una constant perquè són les grans generadores de riquesa a Vilamarxant", ha conclòs el primer edil.


Crónica CT
* ho pots llegir perquè som Creative Commons
Publicat per Àgora CT. Col·lectiu Cultural sense ànim de lucre per a promoure idees progressistes Pots deixar un comentari: Manifestant la teua opinió, sense censura, però cuida la forma en què tractes a les persones. Procura evitar el nom anònim perque no facilita el debat, ni la comunicació. Escriure el comentari vol dir aceptar les normes. Gràcies

Cap comentari :

Mastodon