Camp de Túria - Notícies -
Sant Antoni, L'Eliana, Bétera, Riba-roja, Pobla de Vallbona, Serra, Benissanó, Olocau, Llíria, Gàtova, Nàquera, Vilamarxant......

Seccions del Crònica

Pots buscar açí en el diari

L'Ajuntament de Bétera inicia les obres de construcció del Centre Cívic de Mas Camarena-Torre en Conill

     


 Amb un preu de  licitació total de l'obra (amb impostos) 2.547.882,96 EUR. sense impostos 2.105.688,4 EUR. Adjudicada a la empresa GUEROLA TRANSER S.L.U.

 L'execució de l'obra tindrà un termini marcat de 12 mesos

"Comencen les obres del nou Centre Cívic de Bétera" així ho han anunciat hui l'Alcaldessa de Bétera, Elia Verdevío i el regidor d'Urbanitzacions, Carlos Abad. Referint-se al que es construirà entre les urbanitzacions Mas Camarena i Torre en Conill.

Les màquines ja es poden observar en els terrenys del carrer Turquesa reservats per a la construcció d'aquest espai de més de 700 metres quadrats que comptarà amb quatre edificis entorn de places jardí, que disposaran d'una biblioteca/mediateca pública, una sala d'actes, sales de reunions, sales d'estudi, un centre administratiu, un centre social, una reguarda per a la Policia Local i molt espai d'esplai a l'aire lliure.

El centre està concebut com un parc multifuncional enjardinat, amb espais i edificis aïllats, autoproveïts energèticament, dissenyats per a la reunió, convivència i gaudi dels veïns de Torre en Conill, a la zona sud de Bétera.

Un Centre que pretén, des d'una arquitectura respectuosa amb l'entorn, la regeneració urbana de la zona, construint un complex cívic i administratiu obert i sense barreres per a l'ús de tots els veïns i veïnes.

En definitiva i tal com manifesta el regidor d'Urbanitzacions "una administració més pròxima en un espai on també gaudir de la cultura, l'oci i el temps lliure que permeta la convivència veïnal en un espai comú i obert a tota la ciutadania".

Aquest complex té una inversió municipal de 2.100.000€ contemplada dins de l'ambiciós Pla d'Inversió Local de l'actual Equip de Govern que suposa un complex municipal dissenyat per a la interrelació entre persones en un entorn actualment anodí, on la seua implantació regenerarà urbanísticament la zona i atendrà les necessitats de la població actual. Donant resposta, segons indica l'Alcaldessa de Bétera, "a una demanda veïnal històrica"


.




Crónica CT
* ho pots llegir perquè som Creative Commons
Publicat per Àgora CT. Col·lectiu Cultural sense ànim de lucre per a promoure idees progressistes Pots deixar un comentari: Manifestant la teua opinió, sense censura, però cuida la forma en què tractes a les persones. Procura evitar el nom anònim perque no facilita el debat, ni la comunicació. Escriure el comentari vol dir aceptar les normes. Gràcies

Cap comentari :

Mastodon