Camp de Túria - Notícies -
Sant Antoni, L'Eliana, Bétera, Riba-roja, Pobla de Vallbona, Serra, Llíria, Vilamarxant, Benissanó, Benaguasil, Olocau, Gàtova...

Seccions del Crònica

Pots buscar açí en el diari

La XXII Trobada de Museus de Ciència i Tecnologia Planetaris comptarà amb La Ciutat de les Arts i les Ciències

La Ciutat de les Arts i les Ciències participa aquesta setmana en la XXII Trobada de Museus de Ciència i Tècnica i Planetaris d'Espanya que enguany se celebra a Conca sota el lema 'La ciència de les noves tecnologies en els museus. Museografia tradicional i museografia de la digitalització' i congrega a representants dels principals museus de ciència del país.

La reunió, organitzada pels Museus de Paleontologia i de Ciències de Castella-la Manxa juntament amb l'Associació de Museus i Centres de Ciència i Tècnica d'Espanya, està dedicada enguany a la digitalització i al repte que suposa per als museus, que juguen un paper fonamental en la transmissió de la cultura en la societat, i que s'estan adaptant a un nou públic cada vegada més connectat i digital.

L'Associació de Museus i Centres de Ciència i Tècnica d'Espanya juntament amb el Museu Paleontològic de CLM i el Museu de les Ciències de CLM han organitzat aquesta trobada nacional per a ser un fòrum de reflexió i debat sobre la ciència de les noves tecnologies en els museus.

 


Crónica CT
* ho pots llegir perquè som Creative Commons
** Pots deixar un comentari manifestant la teua opinió, sense censura, però cuida la forma en què tractes a les persones. Procura evitar el nom anònim perque no facilita el debat, ni la comunicació. No es publicaran els comentaris que porten incrustats enllaços, encara que no estiguen complets. Escriure el comentari vol dir aceptar les normes. Gràcies **

Cap comentari :

Mastodon