Camp de Túria - Notícies -
Sant Antoni, L'Eliana, Bétera, Riba-roja, Pobla de Vallbona, Serra, Llíria. Vilamarxant....

Opinió
Opinió
Opinió
Opinió
Opinió
Seccions del Crònica

Pots buscar açí en el diari

La Universitat de Tardor torna a l'Eliana aquest divendres 18de novembreLa jornada Smart Cities comptarà amb conferències,exposicions i taules redones en el Centre Sociocultural

Amb el títol 'Smart Cities: tecnologia i ciutadania' la Universitat de València, a través del Vicerectorat de Cultura i Societat, ha organitzat la cinquena edició de la Universitat de Tardor, fruit de l'estreta col·laboració entre l'Ajuntament de l'Eliana, la Universitat de València (UV), la Diputació de València i Caixa Popular. Els actes tindran lloc aquest divendres 18 en el Centre Sociocultural de la localitat.

La jornada s'inaugurarà a les 17 hores i comptarà amb la presència de l'alcalde, Salva Torrent, i de la Vicerectora de Cultura i Societat, Ester Alba, entre altres. A continuació, es duran a terme dues conferències impartides per professors de la Universitat de València: 'L'administració electrònica i el seu impacte en la ciutadania (… i a les administracions)' i 'El còmic i la visió de les ciutats del futur'. Els actes finalitzaran amb la visita a l'exposició de l'Aula del Còmic de la UV i la taula redona 'El desenvolupament intel·ligent de l'Eliana' amb la presència de responsables municipals i experts en Smart Cities, entre altres.

L'assistència a la jornada serà gratuïta prèvia inscripció i estarà certificada.

L'edil de Modernització, Jorge Pérez Comeche, ha convidat a la ciutadania, associacions i empreses a participar en aquesta cinquena edició en la qual es posarà de manifest com 'mitjançant l'ús estratègic de la innovació i les infraestructures i serveis de les TIC es pot realitzar una gestió urbana transparent i participativa que responga a les necessitats socials i econòmiques de la societat', ha afegit.


Crónica CT
* ho pots llegir perquè som Creative Commons

Publicat per Àgora CT. Associació Cultural sense ànim de lucre per a promoure idees progressistes Pots deixar un comentari: Manifestant la teua opinió, sense censura, però cuida la forma en què tractes a les persones. Procura evitar el nom anònim perque no facilita el debat, ni la comunicació. No es publicaran els comentaris que porten incrustats enllaços, encara que no estiguen complets. Escriure el comentari vol dir aceptar les normes. Gràcies

Cap comentari :

Mastodon