Camp de Túria - Notícies -
Sant Antoni, L'Eliana, Bétera, Riba-roja, Pobla de Vallbona, Serra, Benissanó, Olocau, Llíria, Gàtova, Nàquera, Vilamarxant......

Seccions del Crònica

Pots buscar açí en el diari

La Universitat de Tardor torna a l'Eliana aquest divendres 18de novembre



La jornada Smart Cities comptarà amb conferències,exposicions i taules redones en el Centre Sociocultural

Amb el títol 'Smart Cities: tecnologia i ciutadania' la Universitat de València, a través del Vicerectorat de Cultura i Societat, ha organitzat la cinquena edició de la Universitat de Tardor, fruit de l'estreta col·laboració entre l'Ajuntament de l'Eliana, la Universitat de València (UV), la Diputació de València i Caixa Popular. Els actes tindran lloc aquest divendres 18 en el Centre Sociocultural de la localitat.

La jornada s'inaugurarà a les 17 hores i comptarà amb la presència de l'alcalde, Salva Torrent, i de la Vicerectora de Cultura i Societat, Ester Alba, entre altres. A continuació, es duran a terme dues conferències impartides per professors de la Universitat de València: 'L'administració electrònica i el seu impacte en la ciutadania (… i a les administracions)' i 'El còmic i la visió de les ciutats del futur'. Els actes finalitzaran amb la visita a l'exposició de l'Aula del Còmic de la UV i la taula redona 'El desenvolupament intel·ligent de l'Eliana' amb la presència de responsables municipals i experts en Smart Cities, entre altres.

L'assistència a la jornada serà gratuïta prèvia inscripció i estarà certificada.

L'edil de Modernització, Jorge Pérez Comeche, ha convidat a la ciutadania, associacions i empreses a participar en aquesta cinquena edició en la qual es posarà de manifest com 'mitjançant l'ús estratègic de la innovació i les infraestructures i serveis de les TIC es pot realitzar una gestió urbana transparent i participativa que responga a les necessitats socials i econòmiques de la societat', ha afegit.


Crónica CT
* ho pots llegir perquè som Creative Commons
Publicat per Àgora CT. Col·lectiu Cultural sense ànim de lucre per a promoure idees progressistes Pots deixar un comentari: Manifestant la teua opinió, sense censura, però cuida la forma en què tractes a les persones. Procura evitar el nom anònim perque no facilita el debat, ni la comunicació. Escriure el comentari vol dir aceptar les normes. Gràcies

Cap comentari :

Mastodon