Camp de Túria - Notícies -
Sant Antoni, L'Eliana, Bétera, Riba-roja, Pobla de Vallbona, Serra, Benissanó, Olocau, Llíria, Gàtova, Nàquera, Vilamarxant......

Seccions del Crònica

Pots buscar açí en el diari

La Reserva de la Biosfera de l'Alt Túria presenta el seu primer Concurs de Fotografia

   


 La Reserva de la Biosfera de l'Alt Túria organitza el seu primer concurs fotogràfics que posarà en valor les singularitats i característiques naturals, socials i culturals del territori que abasta els municipis valencians d'Aras de los Olmos, Benagéber, Cases Altes, Cases Baixes, Xelva, Titaigües i Toixa i la localitat de Conca de Santa Cruz de Moya.
Cada participant presentarà una fotografia, sent aquestes originals i inèdites, permetent-se mínimes correccions de color i lluminositat (en cas de dubtes, el jurat podria sol·licitar a l'autor l'arxiu Raw per a la seua comprovació).
Les fotografies guanyadores es publicaran en la pàgina de Facebook de la Reserva Alt Túria Reserva de la Biosfera, les/us tres premiades/us resultaran per ordre de més a menys “m'agrada” obtinguts, en cas d'empat entre elles serà el jurat qui decidisca.
Enviament de les fotografies
Les fotografies s'adjuntaran en suport informàtic en format JPEG, amb una resolució com a mínim de 300 ppp, al correu electrònic: medioambiente@altoturia.es el títol de l'arxiu correspondrà amb el nom de la persona i el títol de la foto, exemple:(NOM_1ºAPELLIDO_2ºAPELLIDO_TITULOOBRA)
Premis
El termini per a presentar les obres estarà obert del 3/11/2022 (amb motiu del dia de les Reserves de la Biosfera) fins a 3/12/2022.
Les persones premiades gaudiran de lots regal de la marca Reserva de la Biosfera Alt Túria: 
1r Menjar/Sopar per a 2 persones canviable en qualsevol local d'hostaleria del territori de la Reserva, i lot productes marca Reserva de la Biosfera.
2n Lot productes marca Reserva de la Biosfera Alt Túria.
3r Lot productes marca Reserva de la Biosfera Alt Túria.
Totes les fotografies presentades al concurs quedaran en propietat de la Mancomunitat i podran ser cedides i usades per la Mancomunitat per a fins de promoció, difusió i divulgació de la Reserva Alt Túria.
InformacióInformació i bases:
Publicat per Àgora CT. Col·lectiu Cultural sense ànim de lucre per a promoure idees progressistes Pots deixar un comentari: Manifestant la teua opinió, sense censura, però cuida la forma en què tractes a les persones. Procura evitar el nom anònim perque no facilita el debat, ni la comunicació. Escriure el comentari vol dir aceptar les normes. Gràcies

Cap comentari :

Mastodon