Camp de Túria - Notícies -
Sant Antoni, L'Eliana, Bétera, Riba-roja, Pobla de Vallbona, Serra, Benissanó, Olocau, Llíria, Gàtova, Nàquera, Vilamarxant......

Seccions del Crònica

Pots buscar açí en el diari

La Generalitat aprovarà aquest divendres ajudes per als municipis afectats per les tempestats d'aquest cap de setmana

   El ple del Consell aprovarà aquest divendres 18 un decret d'ajudes per a reparar els danys provocats per les fortes tempestats d'aquest cap de setmana passat.

   Així ho ha avançat el president de la Generalitat, Ximo Puig, en la clausura de la inauguració de la cimera de l'Aliança Valenciana contra la Inflació.

   Aquestes ajudes aniran destinades als municipis més afectats per les pluges, situats a les comarques de l'Horta Sud i Camp de Túria (València) i Plana Baixa i Maestrat (Castelló).

   Encara que seran prestacions de caràcter conjuntural, Puig ha recordat que "tots som conscients de la situació estructural" i ha cridat al fet que la "lluita" contra el canvi climàtic siga "estratègia de futur de país".

   "Ací totes les institucions hem de treballar per a fer-ho efectiu i deixar a les pròximes generacions un món millor del que tenim", ha reivindicat en aquest acte celebrat al Museu de les Ciències davant representants de patronal i sindicats, alcaldes de ciutats grans i municipis i presidents de les diputacions provincials.


Crónica CT
* ho pots llegir perquè som Creative Commons
Publicat per Àgora CT. Col·lectiu Cultural sense ànim de lucre per a promoure idees progressistes Pots deixar un comentari: Manifestant la teua opinió, sense censura, però cuida la forma en què tractes a les persones. Procura evitar el nom anònim perque no facilita el debat, ni la comunicació. Escriure el comentari vol dir aceptar les normes. Gràcies

Cap comentari :

Mastodon