Camp de Túria - Notícies -
Sant Antoni, L'Eliana, Bétera, Riba-roja, Pobla de Vallbona, Serra, Benissanó, Olocau, Llíria, Gàtova, Nàquera, Vilamarxant......

Seccions del Crònica

Pots buscar açí en el diari

La construcció de la Ronda Oest de la CV50, en l'esborrany dels pressupostos autonòmics per quasi 13 milions d'euros

Una important inversió, repartida en tres anualitats per 4,45 milions d'euros en 2023 i 8,4 milions d'euros en 2025, farà realitat una de les peticions històriques de la ciutadania de Vilamarxant. Les cites constants amb les autoritats autonòmiques durant els últims mesos han tingut els seus resultats, ja que finalment està en l'esborrany dels comptes de la Generalitat.

Xavier Jorge, alcalde de Vilamarxant, ha mostrat el seu agraïment a la Generalitat per escoltar la petició del govern municipal: "Estem molt agraïts que la Generalitat Valenciana haja considerat les necessitats del nostre poble després de la bona sintonia entre totes les parts".

"La Ronda Oest de la CV50 és fonamental per al nostre poble i, per això, des del meu primer dia com a alcalde m'he bolcat a fer realitat esta infraestructura al més prompte possible", ha explicat el primer edil.

El regidor ha afegit que la creació de la Ronda Oest permetrà "eliminar el trànsit per dins del municipi perquè els nostres veïns passegen pel poble amb menys trànsit, menys contaminació, menys soroll i menys brutícia".

Finalment, Jorge ha detallat que esta és "la infraestructura més important i anhelada per Vilamarxant i ens ajudarà a accelerar el creixement econòmic i laboral del nostre municipi i la qualitat de vida tant dels veïns del nucli urbà com de les urbanitzacions".


Crónica CT
* ho pots llegir perquè som Creative Commons
Publicat per Àgora CT. Col·lectiu Cultural sense ànim de lucre per a promoure idees progressistes Pots deixar un comentari: Manifestant la teua opinió, sense censura, però cuida la forma en què tractes a les persones. Procura evitar el nom anònim perque no facilita el debat, ni la comunicació. Escriure el comentari vol dir aceptar les normes. Gràcies

Cap comentari :

Mastodon