Camp de Túria - Notícies -
Sant Antoni, L'Eliana, Bétera, Riba-roja, Pobla de Vallbona, Serra, Benissanó, Olocau, Llíria, Gàtova, Nàquera, Vilamarxant......

Seccions del Crònica

Pots buscar açí en el diari

La Casa de la Joventut de Paterna dedica la seua agenda de novembre a la salut física i mental

L'Ajuntament de Paterna, a través de la Casa de la Joventut, ha iniciat la programació per al mes de novembre amb activitats dedicades a la salut física i mental.

Divendres que ve 11 de novembre es donaran cita totes les persones cinèfiles de 18.00 a 20.00 hores amb la projecció de la pel·lícula Campions. El dilluns 14 a les 18.00 hores la jornada se centrarà en La importància de la salut mental, mentre que el dimecres 16 es dedicarà el dia a xarrar sobre Hàbits esportius saludables.

El dissabte 18 de 17.00 a 20.00 hores s'impartirà un taller de Nail Art. Aqueixa mateixa setmana, el divendres 25 de novembre, Dia Internacional de l'Eliminació de la Violència contra les dones, es realitzaran tallers de conscienciació i sensibilització contra la violència masclista des de les 17.00 fins a les 20.00 hores.

Finalment, els dies 28 i 30 de novembre les xarrades Descobreix la teua roda de la vida i Parlem de nutrició tornaran a posar el focus en els hàbits de vida que fomenten la salut de les persones.

Tal com ha destacat el regidor de Joventut, Roberto Usina, "gràcies a la temàtica de l'agenda jove per a aquest mes de novembre, a més de les activitats habituals, proposem tallers que posen en valor la importància de la salut tant a nivell físic com psicològic per a les persones joves de Paterna".


Crónica CT
* ho pots llegir perquè som Creative Commons
Publicat per Àgora CT. Col·lectiu Cultural sense ànim de lucre per a promoure idees progressistes Pots deixar un comentari: Manifestant la teua opinió, sense censura, però cuida la forma en què tractes a les persones. Procura evitar el nom anònim perque no facilita el debat, ni la comunicació. Escriure el comentari vol dir aceptar les normes. Gràcies

Cap comentari :

Mastodon