Camp de Túria - Notícies -
Sant Antoni, L'Eliana, Bétera, Riba-roja, Pobla de Vallbona, Serra, Benissanó, Olocau, Llíria, Gàtova, Nàquera, Vilamarxant......

Seccions del Crònica

Pots buscar açí en el diari

La brigada EMERGE finalitza les tasques de neteja a la zona de La Cañaeta de Loriguilla

#loriguilla

La brigada EMERGE de l'Ajuntament de Loriguilla ha finalitzat ja els treballs de neteja en la zona de muntanya de "La Cañeta", per la qual cosa ara es traslladarà al municipi per a efectuar treballs de desbrossament i adequació del llit del barranc.

Els tècnics del Ministeri i Confederació Hidrogràfica, acompanyats pel regidor Manuel Cervera i Juan Luis Blanco, encarregat del SMI, han estat supervisant durant el matí la zona que l'Ajuntament està netejant per a evitar l'acumulació de branques i canyes per un possible succés meteorològic advers com el de la passada DANA.

D'igual manera, s'ha informat els tècnics del cúmul de matèria vegetal en el propi llit perquè acudisquen a netejar-lo i quede així alliberat el pas d'aigües en cas que fora necessari, de tal manera que la població de Loriguilla quede protegida davant les pluges torrencials.


Crónica CT
* ho pots llegir perquè som Creative Commons
Publicat per Àgora CT. Col·lectiu Cultural sense ànim de lucre per a promoure idees progressistes Pots deixar un comentari: Manifestant la teua opinió, sense censura, però cuida la forma en què tractes a les persones. Procura evitar el nom anònim perque no facilita el debat, ni la comunicació. Escriure el comentari vol dir aceptar les normes. Gràcies

Cap comentari :

Mastodon