Camp de Túria - Notícies -
Sant Antoni, L'Eliana, Bétera, Riba-roja, Pobla de Vallbona, Serra, Benissanó, Olocau, Llíria, Gàtova, Nàquera, Vilamarxant......

Seccions del Crònica

Pots buscar açí en el diari

Aquest dissabte l'Eliana celebrarà la sisena edició del Bosc de la Benvinguda


#leliana

Més de 80 xiquets i xiquetes nascuts en 2021 assistiran al Barranc de Mandor per a participar en la jornada

La sisena edició del Bosc de la Benvinguda reunirà aquest dissabte, 26 de novembre, a un total de 83 xiquets i xiquetes nascudes a l'Eliana el passat 2021 per a plantar el seu corresponent arbre senyalitzat amb el seu nom i data de naixement.

Enguany es plantaran per primera vegada lledoners, una espècie autòctona parent dels oms i que aportarà densa ombra, resistència a la contaminació, creixement ràpid i la bellesa de la seua fulla color verd clar. Tot això amb l'objectiu de recuperar i contribuir a crear progressivament un espai natural en zones fins ara degradades del Barranc de Mandor.

Aquesta iniciativa, posada en marxa l'any 2017, contribueix a educar per a la convivència i pel respecte cap al medi ambient, afavorint la transmissió de valors que busquen construir una societat més cívica, responsable i solidària.

L'alcalde, Salva Torrent, ha fet extensiva la invitació als familiars dels infants i a la resta de la ciutadania per a acostar-se a celebrar un matí emotiu d'arrelament i pertinença al municipi.


Crónica CT
* ho pots llegir perquè som Creative Commons
Publicat per Àgora CT. Col·lectiu Cultural sense ànim de lucre per a promoure idees progressistes Pots deixar un comentari: Manifestant la teua opinió, sense censura, però cuida la forma en què tractes a les persones. Procura evitar el nom anònim perque no facilita el debat, ni la comunicació. Escriure el comentari vol dir aceptar les normes. Gràcies

Cap comentari :

Mastodon