Camp de Túria - Notícies -
Sant Antoni, L'Eliana, Bétera, Riba-roja, Pobla de Vallbona, Serra, Benissanó, Olocau, Llíria, Gàtova, Nàquera, Vilamarxant......

Seccions del Crònica

Pots buscar açí en el diari

Iryo farà el 21 de novembre el seu viatge inaugural entre Madrid i València


Iryo, l'operador d'alta velocitat participat pels socis de Air Nostrum, Globalvia i Trenitalia, realitzarà el seu primer viatge inaugural del pròxim 21 de novembre entre Madrid i València, quatre dies abans de l'arrancada de les seues operacions comercials.

Segons ha informat l'operadora, l'esdeveniment comptarà amb una nodrida representació institucional, empresarial i amb la presència dels presidents dels tres socis que componen l'accionariat de Iryo.

La companyia iniciarà les seues operacions comercials el 25 de novembre, oferint serveis d'alta velocitat que connectaran Madrid, Saragossa i Barcelona.

Unes setmanes després, el 16 de desembre, arribarà a València i Conca.

El 31 de març de 2023 es posaran en marxa les connexions amb Sevilla, Màlaga, Antequera i Córdoba i, finalment, el 2 de juny, arribarà a Alacant i Albacete.

Els bitllets per a tots els seus destins ja estan a la venda per a tot 2023.

També posa a la disposició dels seus clients el codi compartit amb Air Europa, pel qual l'usuari podrà accedir a combinacions de tren i avió, i ha tancat acords amb Amadeus perquè el seu producte es distribuïsca mundialment i amb IATA, organització on s'ha integrat com a membre de ple dret.

Així mateix, ha tancat l'acord amb l'aplicació de mobilitat Imbric, que oferirà el transport de primera i última milla amb serveis de taxi i altres mitjans de transport públic.

Iryo s'uneix així als serveis de transport de viatgers per alta velocitat que presta Renfe, la seua filial de baix cost Avlo, o l'operadora Ouigo, del grup francés SNCF.


Crónica CT
* ho pots llegir perquè som Creative Commons
Publicat per Àgora CT. Col·lectiu Cultural sense ànim de lucre per a promoure idees progressistes Pots deixar un comentari: Manifestant la teua opinió, sense censura, però cuida la forma en què tractes a les persones. Procura evitar el nom anònim perque no facilita el debat, ni la comunicació. Escriure el comentari vol dir aceptar les normes. Gràcies

Cap comentari :

Mastodon