Camp de Túria - Notícies -
Sant Antoni, L'Eliana, Bétera, Riba-roja, Pobla de Vallbona, Serra, Benissanó, Olocau, Llíria, Gàtova, Nàquera, Vilamarxant......

Seccions del Crònica

Pots buscar açí en el diari

Garzón retreu a Ayuso incórrer en un 'negacionisme climàtic de manual', en línia amb l'estratègia de la ultradreta

El ministre de Consum i líder d'IU, Alberto Garzón, ha acusat la presidenta de la Comunitat de Madrid, Isabel Díaz Ayuso, d'abanderar un "negacionismo climàtic de manual", que és l'"estratègia preferida de la ultradreta a tot el món".

Així ho ha traslladat en Twitter en al·lusió a la intervenció d'Ayuso aquest dijous en el Ple de l'Assemblea de Madrid, on ha recriminat a l'esquerra confondre "canvi i emergència" climàtica per a imposar "costums" que "empobreixen" i van "contra el consum i ocupacions.

"Negacionismo climàtic de manual. Negar el caràcter específic del canvi climàtic antropogènic és l'estratègia preferida de la ultradreta a tot el món. Crec que Ayuso no sap molt bé el que diu, però sí per què ho diu. I és un perill greu de totes maneres", ha desgranat el titular de Consum a través del seu missatge en xarxes.

Per part seua, la presidenta regional ha dit que no tots poden "fer front" als costos, per exemple, de canviar un vehicle o instal·lar plaques d'autoconsum. En aquest punt ha asseverat que la Comunitat de Madrid impulsa polítiques mediambientals però que d'ella "no depén si hi ha una onada de calor o canvi climàtic" i ha contraposat l'aportació al mateix enfront de la de la Xina, "51 vegades més que Espanya". "Des que la terra existeix hi ha canvi climàtic i hi ha cicles", ha defensat en la cambra madrilenya.


Crónica CT
* ho pots llegir perquè som Creative Commons
Publicat per Àgora CT. Col·lectiu Cultural sense ànim de lucre per a promoure idees progressistes Pots deixar un comentari: Manifestant la teua opinió, sense censura, però cuida la forma en què tractes a les persones. Procura evitar el nom anònim perque no facilita el debat, ni la comunicació. Escriure el comentari vol dir aceptar les normes. Gràcies

Cap comentari :

Mastodon