Camp de Túria - Notícies -
Sant Antoni, L'Eliana, Bétera, Riba-roja, Pobla de Vallbona, Serra, Benissanó, Olocau, Llíria, Gàtova, Nàquera, Vilamarxant......

Seccions del Crònica

Pots buscar açí en el diari

EUPV: Estefania Blanes i Antoni Llorente acompanyen Garijo a la seva candidatura per a les primàries

La candidatura 'Continuem endavant, Fent País' a les primàries d'Esquerra Unida (EUPV), encapçalada per Rosa Pérez Garijo com a cap de llista per València, compta amb Estefania Blanes com a aspirant per Alacant i Antoni Llorente per Castelló.

Pérez Garijo, també consellera de Transparència, va ser revalidada com a coordinadora del partit al febrer amb més del 70% del suport intern de l'organització.

La seua candidatura ha fet públics aquest divendres els noms que li acompanyen com a caps de llista a les eleccions autonòmiques de maig per Alacant i Castelló. Estefania Blanes és portaveu de l'EUPV i Antoni Llorente és responsable d'elaboració política.

En un comunicat, l'equip de Garijo ressalta que el seu treball ha aconseguit diversos èxits destacables per a la formació durant els últims anys, en recuperar la seua representació en Les Corts en 2019 i aconseguir dirigir la primera Conselleria en la seua història.

CONFLUIR PER A "EIXIR DE LA MARGINALITAT"

La voluntat d'aquesta candidatura és seguir amb l'estratègia d'obertura, acords i confluències, en considerar que això és el que li permet "tindre incidència política i eixir de la marginalitat".

"Som part activa del tauler i desenvolupem el nostre programa polític des de les institucions --reivindica--, però sense deixar de pressionar als carrers en qüestions on continua sent necessari com la reivindicació per la pujada de salaris bloquejada per la patronal".


Crónica CT
* ho pots llegir perquè som Creative Commons
Publicat per Àgora CT. Col·lectiu Cultural sense ànim de lucre per a promoure idees progressistes Pots deixar un comentari: Manifestant la teua opinió, sense censura, però cuida la forma en què tractes a les persones. Procura evitar el nom anònim perque no facilita el debat, ni la comunicació. Escriure el comentari vol dir aceptar les normes. Gràcies

Cap comentari :

Mastodon