Camp de Túria - Notícies -
Sant Antoni, L'Eliana, Bétera, Riba-roja, Pobla de Vallbona, Serra, Benissanó, Olocau, Llíria, Gàtova, Nàquera, Vilamarxant......

Seccions del Crònica

Pots buscar açí en el diari

EUPV defèn que la seua candidata electoral serà Garijo i 'després ja es veuran els acords:

   

   La dirigent d'Esquerra Unida Estefania Blanes ha defès aquest dimecres que la candidata electoral del seu partit serà Rosa Pérez Garijo, actual coordinadora general d'EUPV i consellera de Transparència. "Després ja veurem a quins acords es pot arribar, però tant de bo siguen molt amplis".

   Així ho ha exposat la també portaveu adjunta d'UP en Les Corts en roda de premsa després de la junta de síndiques, preguntada per la seua valoració del candidat de Podem a la Presidència de la Generalitat, que és el vicepresident segon i conseller d'Habitatge, Héctor Illueca.

   Blanes ha remarcat que Podem està a punt de finalitzar el seu procés de primàries i és "totalment respectable" i diferenciat del d'EUPV: "No és gens nou, som dos formacions diferents amb òrgans diferents que tenim un acord de coalició en Les Corts".

   A partir d'ací ha recordat que la candidata del seu partit serà Garijo i no ha volgut anar més enllà. "Estem en el període inicial i no s'han donat converses per a acords més amplis", ha explicat.


Crónica CT
* ho pots llegir perquè som Creative Commons
Publicat per Àgora CT. Col·lectiu Cultural sense ànim de lucre per a promoure idees progressistes Pots deixar un comentari: Manifestant la teua opinió, sense censura, però cuida la forma en què tractes a les persones. Procura evitar el nom anònim perque no facilita el debat, ni la comunicació. Escriure el comentari vol dir aceptar les normes. Gràcies

Cap comentari :

Mastodon