Camp de Túria - Notícies -
Sant Antoni, L'Eliana, Bétera, Riba-roja, Pobla de Vallbona, Serra, Benissanó, Olocau, Llíria, Gàtova, Nàquera, Vilamarxant......

Seccions del Crònica

Pots buscar açí en el diari

Enrique Santiago, sobre les crítiques de Iglesias a 'Cada un queda retratat per les coses que diu'

Diu que les candidatures amb Podemos i IU per a maig tiraran avant i creu que hi haurà poques discrepàncies

El secretari general del PCE, Enrique Santiago, ha assenyalat sobre les declaracions del exlíder de Podemos Pablo Iglesias en les quals advertia que la formació habitada ha de ser respectada, que "cadascun queda clarament retratat per les coses que diu a cada moment i el context en què les diu".

Així s'ha expressat en una entrevista en Ràdio Nacional, recollida per Europa Press, en ser preguntat sobre si Iglesias ha fet mal a 'Sumar', el projecte que impulsa la vicepresidenta segona del Govern, Yolanda Díaz.

Enrique Santiago ha assegurat que està acostumat és resoldre "problemes complexos i desacords" en l'espai i que del que es tracta ara és de resoldre "qualsevol discrepància, que és lícit que n'hi haja".

Preguntat sobre si considera que Podem està marcant distàncies més que intentar col·laborar amb el projecte de Yolanda Díaz, el líder del PCE ha negat aquest extrem i ha fet una crida a la tranquil·litat.

A més, ha apuntat que no es pot "convertir en un problema públic el que són qüestions organitzatives internes" perquè, al seu judici, "a la gent no li interessa aquest tipus de discrepàncies internes de diferents punts de vista". Així, ha aprofitat per a traslladar el seu respecte a tota la militància de les diferents organitzacions que formen part d'Unides Podem.

"Jo crec que tot anirà bé, que el que volem és sumar, no volem restar", ha assegurat optimista, al mateix temps que ha apuntat que estan en aqueix procés d'escolta i que ara no és moment de "conformació de llistes electorals".

Crónica CT
* ho pots llegir perquè som Creative Commons
Publicat per Àgora CT. Col·lectiu Cultural sense ànim de lucre per a promoure idees progressistes Pots deixar un comentari: Manifestant la teua opinió, sense censura, però cuida la forma en què tractes a les persones. Procura evitar el nom anònim perque no facilita el debat, ni la comunicació. Escriure el comentari vol dir aceptar les normes. Gràcies

Cap comentari :

Mastodon