Camp de Túria - Notícies -
Sant Antoni, L'Eliana, Bétera, Riba-roja, Pobla de Vallbona, Serra, Benissanó, Olocau, Llíria, Gàtova, Nàquera, Vilamarxant......

Seccions del Crònica

Pots buscar açí en el diari

En representació de Camp de Túria la seua Mancomunitat fa una lectura pública del manifest pel 25N

La Mancomunitat Camp de Túria ha commemorat el 25N, Dia Internacional de l'eliminació de la violència contra la dona, amb un acte emotiu a les portes de la seu supramunicipal.

A les 09:00h per a permetre el normal desenvolupament d'actes en la resta d'ajuntaments de la comarca, s'ha llegit un manifest. La delegada de l'àrea d Igualtat i regidora de l'Ajuntament de La Pobla de Vallbona, Regina Llavata, ha sigut l'encarregada de realitzar la lectura. A més, s'han nomenat a totes les dones assassinades aquest 2022 a conseqüència de la violència masclista així com els i les millors que han mort a causa de la violència vicària.

La presidenta de la Mancomunitat Camp de Túria, Lola Celda, i la regidora de serveis socials i igualtat de l'Ajuntament d'Olocau, Olga Brínquez, també han assistit a aquest emotiu homenatge així com els treballadors i treballadores del propi ens supramunicipal.

A més, i com ja es va presentar aquesta mateixa setmana, ha començat la campanya comarcal sota el lema 'Les coses no es canvien soles, les violències masclistes tampoc'. La campanya està composta per cartelleria, un vídeo que es compartirà en xarxes, una lona que es lliurarà als ajuntaments per a penjar-la en les seues façanes i s'impartiran tallers de músic-teràpia per a la recuperació de víctimes i persones afectades per la violència de gènere.


Crónica CT
* ho pots llegir perquè som Creative Commons
Publicat per Àgora CT. Col·lectiu Cultural sense ànim de lucre per a promoure idees progressistes Pots deixar un comentari: Manifestant la teua opinió, sense censura, però cuida la forma en què tractes a les persones. Procura evitar el nom anònim perque no facilita el debat, ni la comunicació. Escriure el comentari vol dir aceptar les normes. Gràcies

Cap comentari :

Mastodon