Camp de Túria - Notícies -
Sant Antoni, L'Eliana, Bétera, Riba-roja, Pobla de Vallbona, Serra, Benissanó, Olocau, Llíria, Gàtova, Nàquera, Vilamarxant......

Seccions del Crònica

Pots buscar açí en el diari

Els pressupostos de la Generalitat ascendeixen a 28.438 milions d'euros, un 1,7% més que en 2022


   L'avantprojecte de pressupostos de la Generalitat Valenciana per a 2023 ascendeix a 28.438 milions d'euros, un 1,7% més que en 2022. La inversió passa dels 20.716 milions de 2022 als 22.115 milions de 2023.

   Així ho han avançat la vicepresidenta, Aitana Mas, i el conseller d'Hisenda, Arcadi España, en roda de premsa després del ple del Consell extraordinari d'aquest dilluns. Mas ha defès que el "primer pressupost del tercer Botànic" posa "en el centre a les persones sense deixar a ningú darrere".

   Abans de la compareixença, España ha passat per les Corts, on ha presentat els comptes als grups parlamentaris. Allí ha agraït als autors de l'acord polític en el si del Consell i als funcionaris i empleats públics que han estat treballant "fins a ben entrada la matinada".

   Segons España, la recuperació de les conseqüències econòmiques i socials de la pandèmia, la lluita contra les de la invasió de Rússia a Ucraïna i la falta de finançament autonòmic.

   Aquests són els octaus pressupostos consecutius que aprova el Consell del Botànic i els primers comptes del conseller España, la vicepresidenta Mas, i de bona part del Consell després de les successives remodelacions.


Crónica CT
* ho pots llegir perquè som Creative Commons
Publicat per Àgora CT. Col·lectiu Cultural sense ànim de lucre per a promoure idees progressistes Pots deixar un comentari: Manifestant la teua opinió, sense censura, però cuida la forma en què tractes a les persones. Procura evitar el nom anònim perque no facilita el debat, ni la comunicació. Escriure el comentari vol dir aceptar les normes. Gràcies

Cap comentari :

Mastodon