Camp de Túria - Notícies -
Sant Antoni, L'Eliana, Bétera, Riba-roja, Pobla de Vallbona, Serra, Llíria. Vilamarxant....

Opinió
Opinió
Opinió
Opinió
Opinió
Seccions del Crònica

Pots buscar açí en el diari

El sindicalista i activista veïnal Pau Díaz encapçala la llista d'Esquerra Unida per a les municipals de València

El Consell Polític Local ha acordat fer prioritari l'esforç de confluència en una candidatura unitària de les forces progressistes i d'esquerra.

EU de la ciutat de València ha ratificat la seua candidatura per a les municipals, amb una llista paritària i amb una presència qualificada de joves, encapçalada pel reconegut sindicalista i activista veïnal Pau Díaz i la professora universitària Lara Manyes

Seguint la trajectòria històrica de la formació, sempre present de forma sostinguda en processos de confluència, tant als carrers com en els processos electorals, EU - València Ciutat ha mostrat la seua satisfacció per haver aconseguit la confecció d'una llista de dones i homes compromesos amb el progrés i la transformació de les diferents àrees professionals, socials, polítiques i sindicals en les quals estan implicats. I ho fa amb la suficient antelació per a mostrar-se preparats davant els eventuals processos de diàleg que esperen iniciar i madurar abans de finalitzar aquest mateix any.

El Consell Politic Local de la ciutat de València ha manifestat la voluntat de destinar tots els esforços a afavorir espais de trobada i diàleg amb la mirada posada en una candidatura unitària de les forces progressistes i d'esquerra que aprofundisca en els assoliments fins ara aconseguits i que accelere els canvis i transformacions de la ciutat de cara als reptes de la dècada vinent.

Segons fonts del partit: "EU - València Ciutat ha volgut complir amb la seua tasca d'oferir a l'espai de diàleg una candidatura solvent i unida, un candidat amb acreditada trajectòria d'honestedat, implicació social i vocació de servei públic, i un discurs coherent. I ho fem avalats per la nostra trajectòria i per una aposta de canvi centrada en una trobada programàtica amb aquelles forces que sàpien llegir la importància històrica del moment que vivim i que estiguen disposades, amb responsabilitat, a contribuir positivament a les tasques que ens imposa la convocatòria electoral de les municipals. Requerim donar una resposta a una societat de classes mitjanes i treballadores que esperen, amb expectació, una suma de forces, i generar, en definitiva, un efecte multiplicador sobre la il·lusió d'una base militant activa i que és l'avantguarda cívica de la nostra ciutat".

Publicat per Àgora CT. Associació Cultural sense ànim de lucre per a promoure idees progressistes Pots deixar un comentari: Manifestant la teua opinió, sense censura, però cuida la forma en què tractes a les persones. Procura evitar el nom anònim perque no facilita el debat, ni la comunicació. No es publicaran els comentaris que porten incrustats enllaços, encara que no estiguen complets. Escriure el comentari vol dir aceptar les normes. Gràcies

Cap comentari :

Mastodon