Camp de Túria - Notícies -
Sant Antoni, L'Eliana, Bétera, Riba-roja, Pobla de Vallbona, Serra, Benissanó, Olocau, Llíria, Gàtova, Nàquera, Vilamarxant......

Seccions del Crònica

Pots buscar açí en el diari

El PSOE porta al Senat una pujada de l'SMI menor del que proposa Yolanda Díaz. Al Senat no està Unides Podem

El PSOE portarà aquesta setmana al Ple del Senat, on Unides Podem no té representació, una iniciativa en la qual proposen augmentar el Salari Mínim Interprofessional (SMI) fins al 60% del salari mitjà, mentre que la vicepresidenta segona, Yolanda Díaz, ha apostat per una pujada encara major.

Els socialistes forçaran una votació en una Cambra en la qual el seu soci governamental, Unides Podem, no és present, amb l'objectiu que el Senat done el seu aval a aquesta proposta que ja va llançar a l'agost el ministre de Seguretat Social, José Luis Escrivá.

No obstant això, Yolanda Díaz, titular del Ministeri de Treball, va contestar en aquells dies al seu company en el Govern José Luis Escrivá proposant una pujada encara major del 60% a conseqüència de l'alça dels preus per la inflació.

Ara, el PSOE ha presentat aquesta iniciativa perquè l'actualització del SMI "vaja en coherència amb el Pacte de Rendes per a repartir de manera justa la càrrega de l'impacte econòmic de la guerra a Ucraïna".

En qualsevol cas, situen aquesta pujada en l'article 27 de l'Estatut dels Treballadors, "prèvia consulta a les organitzacions empresarials i sindicals a través del diàleg social".


Crónica CT
* ho pots llegir perquè som Creative Commons
Publicat per Àgora CT. Col·lectiu Cultural sense ànim de lucre per a promoure idees progressistes Pots deixar un comentari: Manifestant la teua opinió, sense censura, però cuida la forma en què tractes a les persones. Procura evitar el nom anònim perque no facilita el debat, ni la comunicació. Escriure el comentari vol dir aceptar les normes. Gràcies

Cap comentari :

Mastodon