Camp de Túria - Notícies -
Sant Antoni, L'Eliana, Bétera, Riba-roja, Pobla de Vallbona, Serra, Benissanó, Olocau, Llíria, Gàtova, Nàquera, Vilamarxant......

Seccions del Crònica

Pots buscar açí en el diari

El Govern municipal de Paterna presentarà al ple uns pressupostos per a 2023 que ascendeixen a 64 milions d'euros

  • En els comptes del pròxim any, que s'incrementen en quasi 2 milions d'euros respecte a les d'aquest exercici 2022, es tripliquen els recursos socials i econòmics contemplats en el Pla de Recuperació Econòmica de Paterna (PREP) per a continuar ajudant les famílies a combatre la inflació i la crisi energètica
  • Les àrees municipals en les quals més creix la inversió són Seguretat, Neteja, Educació, Joventut, Transport Públic i Persones Majors

L'Ajuntament de Paterna té llestos ja els seus pressupostos municipals per a 2023, que ascendeixen a 64 milions d'euros i el projecte dels quals ha sigut aprovat hui en Junta de Govern Local i en els pròxims dies a través de ple extraordinari.

L'Alcalde Juan Antonio Sagredo ha destacat que "amb aquest nou pressupost, ajustat a la realitat actual, tenim un objectiu molt clar: continuar millorant la qualitat de vida de tots els paterners i paterneres, continuar situant a la ciutat com a motor econòmic i social i ajudar les famílies a mitigar el difícil context econòmic actual".

Les àrees on més s'ha incrementat la inversió han sigut Enllumenat públic amb un augment de 1,2 milions d'euros, Neteja viària amb 700.000 euros i Educació amb 400.000 euros.

També han augmentat les partides pressupostàries d'Igualtat, que creix tres vegades més, Persones Majors on es duplica la inversió, Transport públic amb una despesa de 300.000 euros que se suma al de l'any anterior, Joventut amb 70.000 euros. Quant a beques i ajudes, només en l'àrea d'Esports i Educació es destinaran més de dos milions per a beques en el pròxim exercici de 2023.

Respecte al deute, l'Executiu socialista tancarà aquest exercici 2022 amb un deute del 4,67%, la qual cosa suposa un descens de més 67 punts des que accedira al Govern en 2015 quan se situava en un 72%.

En aquest sentit, el regidor d'Hisenda, Roberto Usina, ha indicat que "continuem reduint el deute, invertint en educació, en seguretat i neteja, en el teixit empresarial, així com en els serveis que permeten incrementar la qualitat de vida a Paterna".

"Gràcies a l'eficient gestió econòmica que estem duent a terme estem aconseguint, no sols reduir deute i potenciar la inversió, sinó dirigir-la a les àrees que més repercuteixen en la ciutadania, com la millora de serveis, infraestructures, l'augment de beques i la creació d'ocupació", ha assenyalat Usina.


Crónica CT
* ho pots llegir perquè som Creative Commons
Publicat per Àgora CT. Col·lectiu Cultural sense ànim de lucre per a promoure idees progressistes Pots deixar un comentari: Manifestant la teua opinió, sense censura, però cuida la forma en què tractes a les persones. Procura evitar el nom anònim perque no facilita el debat, ni la comunicació. Escriure el comentari vol dir aceptar les normes. Gràcies

Cap comentari :

Mastodon