Camp de Túria - Notícies -
Sant Antoni, L'Eliana, Bétera, Riba-roja, Pobla de Vallbona, Serra, Benissanó, Olocau, Llíria, Gàtova, Nàquera, Vilamarxant......

Seccions del Crònica

Pots buscar açí en el diari

El Festival Salitre arriba a Paterna amb poesia i música en acústic de Marwán


L'Ajuntament de Paterna rep aquest divendres, 18 de novembre, en La Cova Gran el Festival Salitre de la mà de l'artista Marwán i la correctora de novel·les Alicia Moll, per a incentivar la música i la lectura entre la població jove de la ciutat.

El cèlebre cantautor i poeta Marwán presentarà el seu llibre "Una mujer en la garganta" a les 19.00 hores amb cançons en acústic.

Prèviament, a les 16.00 hores l'enamorada de l'escriptura Alicia Moll dirigirà el taller Allibera les teues emocions a través de l'escriptura. Per a participar en aquesta activitat literària serà necessari inscriure's a través del correu electrònic entrelineasvalencia@gmail.com.

Amb la mar Mediterrània com a fil conductor, aquest projecte, organitzat en col·laboració amb la Diputació de València, posa el focus en les diverses creacions culturals, a través de diferents artistes, com a escriptors/as i músics/as.

El regidor de Joventut, Biblioteques i Museus, Roberto Usina, ha explicat que "aquest festival interdisciplinari permet fer més atractiva la literatura als joves paterners i paterneres i donar a conéixer de forma més pròxima les diferents propostes que existeixen en el panorama cultural actual".


Crónica CT
* ho pots llegir perquè som Creative Commons
Publicat per Àgora CT. Col·lectiu Cultural sense ànim de lucre per a promoure idees progressistes Pots deixar un comentari: Manifestant la teua opinió, sense censura, però cuida la forma en què tractes a les persones. Procura evitar el nom anònim perque no facilita el debat, ni la comunicació. Escriure el comentari vol dir aceptar les normes. Gràcies

Cap comentari :

Mastodon NotaLegal