Camp de Túria - Notícies -
Sant Antoni, L'Eliana, Bétera, Riba-roja, Pobla de Vallbona, Serra, Benissanó, Olocau, Llíria, Gàtova, Nàquera, Vilamarxant......

Seccions del Crònica

Pots buscar açí en el diari

El Consell complementa fins als 6.000 euros les beques salari de 142 estudiants

La Conselleria d'Innovació, Universitats, Ciència i Societat Digital ha publicat en el Diari Oficial de la Generalitat Valenciana (DOGV) la resolució per la qual amplia la dotació destinada a 142 estudiants universitaris en concepte de beca salari lligada a renda, per a beneficiar amb l'import màxim de 6.000 euros a cadascun d'ells.

El Consell va implantar en 2016 aquest programa de beques salari amb la finalitat de facilitar l'accés a la formació superior i contribuir amb les despeses de matrícula de l'estudiantat universitari amb un import màxim de 6.000 euros a l'any i, en aquest exercici, compta amb una dotació de 18 milions d'euros d'inversió.

La concessió d'aquestes beques queda condicionada a la resolució de la concessió de les beques de caràcter general que cada curs acadèmic convoca el Ministeri d'Educació. Per tant, una vegada resolta la convocatòria del Ministeri i analitzats els expedients del alumnando que no va rebre l'assignació màxima contemplada, s'ha procedit a atorgar un import addicional de 1.700 euros complementaris als 4.300 euros ja concedits per la Generalitat, a 142 estudiants.

Així, s'ha destinat un total de 241.400 euros per a suplementar les beques salari dels 142 estudiants.

Desglossat per universitats, se'ls ha complementat amb 1.700 euros l'ajuda rebuda en concepte de beca salari a 52 estudiants de la Universitat de València, 47 de la Universitat d'Alacant, 16 de la Universitat Politècnica de València, 14 de la Universitat Miguel Hernández d'Elx, 11 de la Universitat Jaume I de Castelló i 2 de la Universitat Catòlica Sant Vicent Màrtir.




Crónica CT
* ho pots llegir perquè som Creative Commons
Publicat per Àgora CT. Col·lectiu Cultural sense ànim de lucre per a promoure idees progressistes Pots deixar un comentari: Manifestant la teua opinió, sense censura, però cuida la forma en què tractes a les persones. Procura evitar el nom anònim perque no facilita el debat, ni la comunicació. Escriure el comentari vol dir aceptar les normes. Gràcies

Cap comentari :

Mastodon