Camp de Túria - Notícies -
Sant Antoni, L'Eliana, Bétera, Riba-roja, Pobla de Vallbona, Serra, Benissanó, Olocau, Llíria, Gàtova, Nàquera, Vilamarxant......

Seccions del Crònica

Pots buscar açí en el diari

El Consell aprovarà divendres la pujada salarial de l'1,5% de les retribucions d'empleats públics

La consellera de Justícia, Interior i Administració Pública, Gabriela Bravo, ha traslladat als representants dels sindicats la Taula General de Negociació I el projecte llei pel qual s'aplica en l'àmbit de la Generalitat la pujada addicional del 1,5% de les retribucions dels empleats públics prevista en el Reial decret llei 18/2022 de Pressupostos Generals de l'Estat per a 2022, per a compensar els efectes de la inflació.

La responsable de Funció Pública ha defensat que la Generalitat ha adoptat mesures per a "corregir l'efecte de la inflació en les classes mitjanes i treballadores" i ha subratllat que "aquest increment per als empleats públics es cobrarà durant el mes de desembre".

Per part seua, el conseller d'Hisenda i Model Econòmic, Arcadi España, ha assenyalat que la pujada addicional del 1,5% de les retribucions dels empleats públics "s'aplicarà amb efecte retroactiu des de l'1 de gener de 2022 i té per objecte compensar els efectes de la inflació".

"Volem ajudar a les empleades i empleats públics de l'Administració de la Generalitat a pal·liar els efectes de la situació econòmica provocada per la invasió de Rússia a Ucraïna i per la crisi energètica que ha suposat un increment del cost de la vida", ha apuntat Arcadi España.

Aquesta pujada s'aplicarà amb efecte retroactiu des de l'1 de gener de 2022 i sobre les retribucions vigents el 31 de desembre de 2021, de manera que la suma del mateix i la del percentatge previst en la Llei 8/2021 de Pressupostos de la Generalitat per a 2022 consolidarà un increment retributiu global màxim per a aquest exercici del 3,5%.


Crónica CT
* ho pots llegir perquè som Creative Commons
Publicat per Àgora CT. Col·lectiu Cultural sense ànim de lucre per a promoure idees progressistes Pots deixar un comentari: Manifestant la teua opinió, sense censura, però cuida la forma en què tractes a les persones. Procura evitar el nom anònim perque no facilita el debat, ni la comunicació. Escriure el comentari vol dir aceptar les normes. Gràcies

Cap comentari :

Mastodon