Camp de Túria - Notícies -
Sant Antoni, L'Eliana, Bétera, Riba-roja, Pobla de Vallbona, Serra, Benissanó, Olocau, Llíria, Gàtova, Nàquera, Vilamarxant......

Seccions del Crònica

Pots buscar açí en el diari

El Consell aprova el decret que regula la responsabilitat social a les entitats valencianes

  



El Ple del Consell ha aprovat el decret pel qual es regula la responsabilitat social en les entitats valencianes.

Els objectius d'aquesta nova normativa són regular la qualificació, renovació, homologació i revocació d'entitats valencianes socialment responsables; el registre d'entitats valencianes socialment responsables i l'auditoria de verificació social.

Aquest decret ve a desenvolupar l'exposat en el Títol III sobre la responsabilitat social en les entitats valencianes, de la Llei 18/2018, de 13 de juliol, de la Generalitat, per al foment de la responsabilitat social.

La norma serà aplicable a les empreses, incloent-hi les cooperatives i entitats d'economia social, entitats, organitzacions públiques i privades, i treballadors i treballadores autònomes, que compten amb centres de treball, oficines o establiments en el territori de la Comunitat Valenciana.

Regula, igualment, l'auditoria social i una comissió mixta que informa la inscripció en el registre d'entitats valencianes socialment responsables.

La norma aprova també el sistema d'indicadors per al registre de les entitats valencianes socialment responsables.

Respecte a la seua entrada en vigor s'estableix una vacatio legis de tres mesos, des de la seua publicació en el DOGV.


Es preveu també la possibilitat d'establir un encàrrec de gestió amb el Col·legi de Registradors d'Espanya per a agilitzar les resolucions de qualificació.

Crónica CT
* ho pots llegir perquè som Creative Commons
Publicat per Àgora CT. Col·lectiu Cultural sense ànim de lucre per a promoure idees progressistes Pots deixar un comentari: Manifestant la teua opinió, sense censura, però cuida la forma en què tractes a les persones. Procura evitar el nom anònim perque no facilita el debat, ni la comunicació. Escriure el comentari vol dir aceptar les normes. Gràcies

Cap comentari :

Mastodon NotaLegal