Camp de Túria - Notícies -
Sant Antoni, L'Eliana, Bétera, Riba-roja, Pobla de Vallbona, Serra, Benissanó, Olocau, Llíria, Gàtova, Nàquera, Vilamarxant......

Seccions del Crònica

Pots buscar açí en el diari

El concurs de pintura ràpida de Vilamarxant 'De Sol a Sol' guanyat per José Manuel Aznar

Ahir és va celebrar aquest certamen que va congregar a una trentena d'artistes procedents de tots els racons de la geografia nacional. De fet, Aznar va vindre dones de Sant Quintí de Mediona (Barcelona) per a participar en aquest certamen que va repartir importants premis en metàl·llic.

El valencià Blai Tomás i Richard García, de Móstoles, van aconseguir el segon i tercer lloc, respectivament. Adrián Marmolejo, de Granada, va ser quart finalment.

Durant tota la jornada dominical, la localitat de Vilamarxant és va inundar d'artistes que van emprar diferents tècniques per a plasmar la realitat del municipi a través dels seues gents, paisatges, localitzacions o edificis.

Així mateix, la cita artística va servir per a reconéixer la gran labor de Fran Arroyo, un jove pintor natural de Vilamarxant que també va plasmar el seu art en el llenç.

Xavier Jorge, alcalde de Vilamarxant, va comentar que aquesta experiència va ser un gran èxit: "Tindre a una trentena de pintors als nostres carrers evidència el gran impacte d'aquest certamen entre la comunitat artística".

"Durant tot el diumenge vam gaudir del bon fer dels participants que ens van deixar bocabadats amb els seues creacions. En uneixes hores van realitzar grans obres que van representar la realitat de Vilamarxant", va explicar l'alcalde i regidor de Turisme.

Finalment, el primer edil va vaticinar moltes edicions futures del concurs: "L'any vinent reforçarem la nostra a posta per aquest certamen que ens va fer gaudir d'una jornada única amb l'art com a gran protagonista".


Crónica CT
* ho pots llegir perquè som Creative Commons
Publicat per Àgora CT. Col·lectiu Cultural sense ànim de lucre per a promoure idees progressistes Pots deixar un comentari: Manifestant la teua opinió, sense censura, però cuida la forma en què tractes a les persones. Procura evitar el nom anònim perque no facilita el debat, ni la comunicació. Escriure el comentari vol dir aceptar les normes. Gràcies

Cap comentari :

Mastodon NotaLegal