Camp de Túria - Notícies -
Sant Antoni, L'Eliana, Bétera, Riba-roja, Pobla de Vallbona, Serra, Llíria. Vilamarxant....

Opinió
Opinió
Opinió
Opinió
Opinió
Seccions del Crònica

Pots buscar açí en el diari

El Club Izard organitza la I Setmana de la Muntanya de Riba-roja de Túria, del 7 al 13 de novembre

  


Durant la setmana es desenvoluparan una sèrie d'actes relacionats amb la muntanya, com a xarrades, projecció de pel·lícules, documentals i altres activitats. El famós escalador Edu Marín impartirà una Masterclass i una conferència.

Com a actes principals de l'esdeveniment, tindrem la presència de l'escalador d'elit a nivell mundial Edu Marín, el qual ens impartirà una Masterclass el dissabte 12. A continuació ens presentarà el Documental Valhalla Cel de Roca a l'Auditori Municipal a les 19h. Dins del seu palmarés destaquem el seu últim assoliment, la Nameless Tower al Pakistan de 6239 mts.

El divendres 11 a les 20h a l'Auditori es projectaran 4 pel·lícules d'escaladors reconeguts a nivell mundial de la Productora de Reel Rock 16. Tots dos esdeveniments tindran un únic cost de 3€, la venda d'entrades es realitzarà a través dels col·laboradors oficials (Alvarado, Aitana, Vents a València i en La Jijo i Atmófera Sport en la nostra localitat).

Segons els coordinadors de les activitats Conchín Benlloch, Angel Mateu i Josep García "gràcies en part als socis/es del Club Izard, les seues inquietuds i anhels i a l'èxit de les dues edicions anteriors, la qual cosa va començar sent una activitat de neteja del nostre Riu s'ha convertit i ha donat lloc a la I Setmana de la Muntanya de Riba-roja de Túria".

L'Acte d'Inauguració se celebrarà hui dilluns 7 a les 19h a la Sala Noble del Castell. Aquest acte donarà pas a una xarrada en sobre Boscos i tècniques de reforestació que impartirà Jose Antonio Ruiz Primo, soci del Club, en la Sala d'actes del Centre Social el dijous 10 a les 19h.

Com a tancament a la setmana tindrem la 3a edició de Neteja el Nostre Entorn. Enguany tornarà a realitzar-se en el nostre Riu Túria. Amb aquest acte de clausura de la setmana i la plantació d'arbres Acció Riba-roja Respira dins de Missions 2030, volem conscienciar a la població de la necessitat i importància de mantindre en condicions els nostres espais naturals.


Crónica CT
* ho pots llegir perquè som Creative Commons

Publicat per Àgora CT. Associació Cultural sense ànim de lucre per a promoure idees progressistes Pots deixar un comentari: Manifestant la teua opinió, sense censura, però cuida la forma en què tractes a les persones. Procura evitar el nom anònim perque no facilita el debat, ni la comunicació. No es publicaran els comentaris que porten incrustats enllaços, encara que no estiguen complets. Escriure el comentari vol dir aceptar les normes. Gràcies

Cap comentari :

Mastodon