Camp de Túria - Notícies -
Sant Antoni, L'Eliana, Bétera, Riba-roja, Pobla de Vallbona, Serra, Llíria. Vilamarxant....

Opinió
Opinió
Opinió
Opinió
Opinió
Seccions del Crònica

Pots buscar açí en el diari

El biòleg Alberto Sendra presenta a Vilamarxant un llibre sobre les coves i avencs de les Rodanes

La secció de senderistes del Club Atletisme Vilamarxant i la regidoria de Turisme de Vilamarxant van organitzar esta presentació, que va reunir més d'un centenar de veïns que van escoltar amb atenció al biòleg Alberto Sendra i van participar en el posterior col·loqui.

Xavier Jorge, alcalde de Vilamarxant i responsable de l'àrea de Turisme, Ciro Ferrer, regidor de Medi Ambient, Hilario Ubiedo, president de la Federació Espanyola d'Espeleologia, i Josep Fernández, doctor en Prehistòria i Arqueologia de la Universitat de València, van participar en la cita.

Durant la presentació, es va destacar la importància de les coves i avencs del Paratge Natural de Les Rodanes, ja que en elles van testificar l'existència d'un xicotet insecte anomenat Valenciolenda fadaforesta, descobert a Vilamarxant.

Xavier Jorge, alcalde de Vilamarxant, va ressaltar la importància d'esta presentació perquè "posa en valor la importància de les nostres coves i el descobriment d'una nova espècie, que encara aporta major importància a Les Rodanes de Vilamarxant".

Finalment, Ciro Ferrer, regidor de Medi Ambient, va explicar que estes jornades "situen en el mapa internacional a Vilamarxant". "La nostra ciutadania ha de saber que el valor de Les Rodanes està fora de tot dubte i que resulta fonamental per a donar a conéixer al nostre poble".


Crónica CT
* ho pots llegir perquè som Creative Commons

Publicat per Àgora CT. Associació Cultural sense ànim de lucre per a promoure idees progressistes Pots deixar un comentari: Manifestant la teua opinió, sense censura, però cuida la forma en què tractes a les persones. Procura evitar el nom anònim perque no facilita el debat, ni la comunicació. No es publicaran els comentaris que porten incrustats enllaços, encara que no estiguen complets. Escriure el comentari vol dir aceptar les normes. Gràcies

Cap comentari :

Mastodon