Camp de Túria - Notícies -
Sant Antoni, L'Eliana, Bétera, Riba-roja, Pobla de Vallbona, Serra, Benissanó, Olocau, Llíria, Gàtova, Nàquera, Vilamarxant......

Seccions del Crònica

Pots buscar açí en el diari

El biòleg Alberto Sendra presenta a Vilamarxant un llibre sobre les coves i avencs de les Rodanes

La secció de senderistes del Club Atletisme Vilamarxant i la regidoria de Turisme de Vilamarxant van organitzar esta presentació, que va reunir més d'un centenar de veïns que van escoltar amb atenció al biòleg Alberto Sendra i van participar en el posterior col·loqui.

Xavier Jorge, alcalde de Vilamarxant i responsable de l'àrea de Turisme, Ciro Ferrer, regidor de Medi Ambient, Hilario Ubiedo, president de la Federació Espanyola d'Espeleologia, i Josep Fernández, doctor en Prehistòria i Arqueologia de la Universitat de València, van participar en la cita.

Durant la presentació, es va destacar la importància de les coves i avencs del Paratge Natural de Les Rodanes, ja que en elles van testificar l'existència d'un xicotet insecte anomenat Valenciolenda fadaforesta, descobert a Vilamarxant.

Xavier Jorge, alcalde de Vilamarxant, va ressaltar la importància d'esta presentació perquè "posa en valor la importància de les nostres coves i el descobriment d'una nova espècie, que encara aporta major importància a Les Rodanes de Vilamarxant".

Finalment, Ciro Ferrer, regidor de Medi Ambient, va explicar que estes jornades "situen en el mapa internacional a Vilamarxant". "La nostra ciutadania ha de saber que el valor de Les Rodanes està fora de tot dubte i que resulta fonamental per a donar a conéixer al nostre poble".


Crónica CT
* ho pots llegir perquè som Creative Commons
Publicat per Àgora CT. Col·lectiu Cultural sense ànim de lucre per a promoure idees progressistes Pots deixar un comentari: Manifestant la teua opinió, sense censura, però cuida la forma en què tractes a les persones. Procura evitar el nom anònim perque no facilita el debat, ni la comunicació. Escriure el comentari vol dir aceptar les normes. Gràcies

Cap comentari :

Mastodon