Camp de Túria - Notícies -
Sant Antoni, L'Eliana, Bétera, Riba-roja, Pobla de Vallbona, Serra, Benissanó, Olocau, Llíria, Gàtova, Nàquera, Vilamarxant......

Seccions del Crònica

Pots buscar açí en el diari

Díaz defèn que la Llei Sí és Sí és 'molt important per al país' i demana prudència fins que es pronuncie el Suprem

   

La vicepresidenta segona del Govern, Yolanda Díaz, ha defès que la Llei Orgànica de Garantia Integral de la Llibertat Sexual (coneguda com la Llei de Només Sí és Sí) ha defès que aquesta normativa és "molt important per al país" i per a la protecció de les víctimes i ha demanat prudència i esperar amb tranquil·litat" que el Tribunal Suprem es pronuncie.

   Així s'ha pronunciat la vicepresidenta en una atenció als mig abans d'assistir a València al Fòrum Tècnic Internacional d'Alts Responsables d'Inspeccions de Treball, on ha insistit a demanar "prudència" i ha assegurat que el Govern "protegirà a totes les víctimes".

   Díaz ha considerat que la llei té una comesa, que és "garantir la protecció de les víctimes i la defensa de la llibertat sexual de les dones" i ha insistit a deixar treballar al Tribunal Suprem, que ha assegurat que es pronunciarà "en uns dies". Així mateix, ha insistit a rebutjar l'"alarma social".




Crónica CT
* ho pots llegir perquè som Creative Commons
Publicat per Àgora CT. Col·lectiu Cultural sense ànim de lucre per a promoure idees progressistes Pots deixar un comentari: Manifestant la teua opinió, sense censura, però cuida la forma en què tractes a les persones. Procura evitar el nom anònim perque no facilita el debat, ni la comunicació. Escriure el comentari vol dir aceptar les normes. Gràcies

Cap comentari :

Mastodon