Camp de Túria - Notícies -
Sant Antoni, L'Eliana, Bétera, Riba-roja, Pobla de Vallbona, Serra, Benissanó, Olocau, Llíria, Gàtova, Nàquera, Vilamarxant......

Seccions del Crònica

Pots buscar açí en el diari

Díaz anuncia la incorporació de més de 600 efectius a la Inspecció de Treball els propers anys

La vicepresidenta segona i ministra de Treball, Yolanda Díaz, ha anunciat aquest dijous la incorporació de més de 600 efectius a la Inspecció de Treball en els pròxims anys per a enfortir les actuacions de l'organisme.

"Soc conscient que per a mantindre l'eficàcia de la labor encomanada és necessari reforçar amb mitjans tècnics, materials i personals per a reforçar la Inspecció de Treball", ha dit Díaz durant la seua intervenció en el lliurament de diplomes a les noves promocions d'inspectors i sotsinspectors de la Inspecció de Treball i Seguretat Social.

La ministra de Treball ha recalcat el seu compromís amb la Inspecció de Treball, i s'ha referit a l'augment de la dotació pressupostària per a aquest fi i a les ofertes d'ocupació aprovades en els últims tres anys.

"Queda molt per fer, però crec és una dada més que rellevant. Volem una Inspecció forta, capaç d'afrontar amb la mateixa solvència que fins ara la complexitat que continua adquirint el món del treball", ha afegit.

Díaz també ha reconegut en el seu discurs la labor de la Inspecció de Treball i dels seus inspectors durant la pandèmia i en la vigilància del compliment de la nova reforma laboral.

En concret, Díaz ha destacat el treball dels inspectors els llocs de treball "on la representació sindical no arriba en el seu defensa" dels treballadors.

"La vostra labor tindrà conseqüències per a les persones treballadores", ha traslladat Díaz als nous inspectors durant el seu discurs.

La ministra s'ha referit a la Inspecció de Treball com un cos "que vela per unes relacions laborals dignes i amb dret, aval, també, de seguretat i salut en el treball".

També ha ressaltat que la Inspecció de Treball és "un referent a Europa i en el món", que ha sabut adaptar-se a la modernitat "donant respostes intel·ligents i valentes".

Díaz ha recordat en el seu discurs que, per aqueix paper exemplar de la Inspecció de Treball, l'Organització Mundial del Treball (OIT) ha triat a Espanya com a seu de la primera trobada mundial d'inspectors de treball, que se celebrarà aquest mes a València.


Crónica CT
* ho pots llegir perquè som Creative Commons
Publicat per Àgora CT. Col·lectiu Cultural sense ànim de lucre per a promoure idees progressistes Pots deixar un comentari: Manifestant la teua opinió, sense censura, però cuida la forma en què tractes a les persones. Procura evitar el nom anònim perque no facilita el debat, ni la comunicació. Escriure el comentari vol dir aceptar les normes. Gràcies

Cap comentari :

Mastodon