Camp de Túria - Notícies -
Sant Antoni, L'Eliana, Bétera, Riba-roja, Pobla de Vallbona, Serra, Benissanó, Olocau, Llíria, Gàtova, Nàquera, Vilamarxant......

Seccions del Crònica

Pots buscar açí en el diari

Campanya municipal a Loriguilla per conscienciar sobre la recollida de la femta canina

L'Ajuntament de Loriguilla, juntament amb el cos de Policia Local del municipi, ha posat en marxa una campanya de conscienciació sobre la recollida de la femta canina l'objectiu de la qual és que la ciutadania complisca amb l'Ordenança de Convivència Ciutadana per a la tinença i control de gossos.

Per a això, es col·locarà cartelleria específica amb l'eslògan "Loriguilla Neta" en diversos llocs del municipi que recordarà als veïns i veïnes que han de recollir les deposicions de les seues mascotes. D'aquesta manera es vol conscienciar a la població de la necessitat de tindre una actitud més responsable.

A més, els agents advertiran als ciutadans de comportaments incívics, perillosos o que atempten contra la salubritat i neteja en el municipi, posant l'accent principalment en la recollida de femta sobre el ferm de la calçada i voreres, tal com ve estipulat en l'article 20, apartat D, de l'ordenança de convivència ciutadana.

Després dels pertinents advertiments, les sancions per desobeir l'ordenança aniran des dels 60 euros en els casos més lleus, fins als 500 euros per als més greus, en cas de reincidència.

Des de l'Ajuntament recorden que s'han habilitat zones d'esplai caní en les quals hi ha papereres i bossetes per a la recollida d'excrements i que, pròximament, es donarà construcció i accés a altres noves àrees.

Així bé, es prega doncs a la població que utilitze tots els mitjans que s'han posat al seu abast i mantinguen els carrers de Loriguilla neta d'orines i femta.

 

 


Crónica CT
* ho pots llegir perquè som Creative Commons
Publicat per Àgora CT. Col·lectiu Cultural sense ànim de lucre per a promoure idees progressistes Pots deixar un comentari: Manifestant la teua opinió, sense censura, però cuida la forma en què tractes a les persones. Procura evitar el nom anònim perque no facilita el debat, ni la comunicació. Escriure el comentari vol dir aceptar les normes. Gràcies

Cap comentari :

Mastodon