Camp de Túria - Notícies -
Sant Antoni, L'Eliana, Bétera, Riba-roja, Pobla de Vallbona, Serra, Benissanó, Olocau, Llíria, Gàtova, Nàquera, Vilamarxant......

Seccions del Crònica

Pots buscar açí en el diari

Càmeres de seguretat en Vilamarxant en les entrades de les urbanitzacions i els camins rurals

#vilamarxant

L'Ajuntament de Vilamarxant instal·larà càmeres de seguretat en les entrades de les urbanitzacions i els camins rurals

Després de les reunions amb els veïns i els agricultors, l'alcalde de Vilamarxant, Xavier Jorge, i el regidor d'Urbanitzacions, Obres i Serveis, Gabriel Castellano, col·locaran noves càmeres en els respectius accessos.

L'Ajuntament de Vilamarxant instal·larà noves càmeres a les urbanitzacions del terme municipal després de comprovar el bon resultat dels dispositius de vigilància ja situats en el Polígon Industrial Enchilagar del Rullo.

El responsable de l'àrea, Gabriel Castellano, ha explicat que aquesta mesura de protecció es deu a “la demanda dels veïns i veïnes de tindre més seguretat” i així poder construir una localitat més segura.

D'altra banda, l'alcalde de Vilamarxant, Xavier Jorge, ha recalcat que aquestes noves càmeres de vigilància es connectaran al circuit existent en el municipi: “El sistema de vigilància de les urbanitzacions se sumarà a les càmeres que ja tenim instal·lades en les principals carreteres i en el nucli urbà amb la condició de garantir la major seguretat i complint amb el compromís adquirit amb els veïns i agricultors”, ha afegit Jorge.

Crónica CT
* ho pots llegir perquè som Creative Commons
Publicat per Àgora CT. Col·lectiu Cultural sense ànim de lucre per a promoure idees progressistes Pots deixar un comentari: Manifestant la teua opinió, sense censura, però cuida la forma en què tractes a les persones. Procura evitar el nom anònim perque no facilita el debat, ni la comunicació. Escriure el comentari vol dir aceptar les normes. Gràcies

Cap comentari :

Mastodon