Camp de Túria - Notícies -
Sant Antoni, L'Eliana, Bétera, Riba-roja, Pobla de Vallbona, Serra, Llíria. Vilamarxant....

Opinió
Opinió
Opinió
Opinió
Opinió
Seccions del Crònica

Pots buscar açí en el diari

Benaguasil de camí també a sol·licitar la declaració de zona catastròfica

Els més de 170 l/m² caiguts van provocar inundacions, danys en habitatges particulars, vies públiques i instal·lacions municipals.

Després del temporal l'Ajuntament ha posat a la disposició de la ciutadania un servei d'atenció als afectats

L'Ajuntament de Benaguasil iniciarà els tràmits per a sol·licitar al Ministeri la declaració de zona catastròfica per a poder optar a les ajudes del Govern d'Espanya per a pal·liar les destrosses ocasionades després de les pluges torrencials del dissabte.

Així mateix el Consistori està pendent del decret que aprovarà la Generalitat Valenciana divendres que ve, i per això prèviament en una reunió telemàtica amb la consellera de Justícia, Interior i Administració Pública per a tractar les ajudes de la DANA per part de la Generalitat Valenciana, des de l'Ajuntament li han reclamat a Gabriela Bravo ajudes en matèria de reparació de camins rurals, ajudes en matèria agrícola, ajudes a particulars afectats, així com li han reclamat per al Camp de Túria i Benaguasil articular plans d'obres hídriques per a fer front a futures DANAS.

Després del temporal des de l'Ajuntament s'ha posat a la disposició de la ciutadania que s'ha vist afectada per la DANA, els serveis de mediació i atenció a consumidors, els dimecres i dijous en horari de 09:30h a 14:30h en el Espai de la Dona , a més de l'Oficina d'Atenció a la Ciutadania per a qualsevol qüestió o dubte que poguera sorgir sobre aquest tema.

A aquestes mesures se suma la presentació demà dimecres davant les Corts Valencianes de les esmenes per als pressupostos de 2023, a fi que siguen incloses les inversions que es venen sol·licitant des de fa diversos anys com són la construcció del depòsit de tempestes i l'ampliació de col·lectors des de Benaguasil fins a la depuradora de La Pobla de Vallbona.

L'alcalde Ximo Segarra ha assenyalat que "encara hui continuen els treballs de condicionament de camins rurals, neteja de l'entorn urbà i valoració dels danys" i ha agraït veïns/as, Brigades Municipals, Guàrdia Civil, Policia Local, Emergències, Creu Roja i localitats veïnes per la seua "preocupació i ajuda després del temporal que en tot just dues hores va deixar en el municipi 179,3 l/m²."Crónica CT
* ho pots llegir perquè som Creative Commons

Publicat per Àgora CT. Associació Cultural sense ànim de lucre per a promoure idees progressistes Pots deixar un comentari: Manifestant la teua opinió, sense censura, però cuida la forma en què tractes a les persones. Procura evitar el nom anònim perque no facilita el debat, ni la comunicació. No es publicaran els comentaris que porten incrustats enllaços, encara que no estiguen complets. Escriure el comentari vol dir aceptar les normes. Gràcies

Cap comentari :

Mastodon