Camp de Túria - Notícies -
Sant Antoni, L'Eliana, Bétera, Riba-roja, Pobla de Vallbona, Serra, Benissanó, Olocau, Llíria, Gàtova, Nàquera, Vilamarxant......

Seccions del Crònica

Pots buscar açí en el diari

Benaguasil acull una jornada de treball a l'àmbit del projecte europeu Setoff

Es tracta d'un projecte desenvolupat dins del programa en el qual Benaguasil participa com a soci juntament amb delegacions de Grècia, Macedònia del Nord i Bèlgica.

L'alcalde de Benaguasil ha rebut hui a l'Ajuntament als participants en les jornades per a millorar la preparació i la seguretat laboral del personal de seguretat, en el context del Projecte Europeu Setoff, en el qual Benaguasil participa com a soci dins de la convocatòria Associacions per a la Cooperació en Formació Professional.

Al llarg de dos dies experts en la matèria analitzaran l'evolució general del projecte, quin utilitzant les instal·lacions de simulació i la tecnologia en línia, desenvoluparà un pla d'estudis de formació electrònica basat en les necessitats reals i el perfil cognitiu dels grups objectiu, que es pot aplicar en diferents etapes de la formació tant en protecció civil com en seguretat i protecció del sector privat i personal: plataforma educativa e-learning, mòduls de formació electrònica, tecnologies en línia per a acostar la formació a distància a la formació presencial, servei de retenció d'habilitats.

Així mateix es donarà visibilitat a les pràctiques innovadores i eficaces de gestió de catàstrofes de la UE, a més de proporcionar un pla d'estudis de formació innovador, flexible i assequible d'alta qualitat per al personal de seguretat i protecció del sector privat i de protecció civil i millorar la col·laboració entre socis i l'intercanvi de millors pràctiques i recursos.

Finalment s'avaluaran els resultats obtinguts, i els procediments per a implantar i capacitar als tallers de simulació d'entrenadors i establir els processos d'estratègies i difusió d'habilitats de comunicació.

En les jornades ha participat el regidor de Projectes Europeus, Stephane Soriano, que ha ressaltat l'aposta de Benaguasil per la captació i participació en Projectes Europeus.

El Projecte SETOFF (programa d'educació i capacitació intel·ligent per a servidors del govern central i local: acceptar la vulnerabilitat com la nostra major fortalesa i eines innovadores per a la gestió de riscos) té com a objectiu millorar la preparació i la seguretat laboral del personal de seguretat dedicat tant a la protecció civil com al sector privat, fent front a futures crisis i emergències mitjançant el desenvolupament d'una formació en línia i innovadora basada en un model de simulació que ha sigut provat i implementat amb èxit, combinat amb els últims coneixements científics i una anàlisi integral de les necessitats.




Crónica CT
* ho pots llegir perquè som Creative Commons
Publicat per Àgora CT. Col·lectiu Cultural sense ànim de lucre per a promoure idees progressistes Pots deixar un comentari: Manifestant la teua opinió, sense censura, però cuida la forma en què tractes a les persones. Procura evitar el nom anònim perque no facilita el debat, ni la comunicació. Escriure el comentari vol dir aceptar les normes. Gràcies

Cap comentari :

Mastodon