Camp de Túria - Notícies -
Sant Antoni, L'Eliana, Bétera, Riba-roja, Pobla de Vallbona, Serra, Llíria. Vilamarxant....

Opinió
Opinió
Opinió
Opinió
Opinió
Seccions del Crònica

Pots buscar açí en el diari

Benaguasil acull una jornada de treball a l'àmbit del projecte europeu Setoff

Es tracta d'un projecte desenvolupat dins del programa en el qual Benaguasil participa com a soci juntament amb delegacions de Grècia, Macedònia del Nord i Bèlgica.

L'alcalde de Benaguasil ha rebut hui a l'Ajuntament als participants en les jornades per a millorar la preparació i la seguretat laboral del personal de seguretat, en el context del Projecte Europeu Setoff, en el qual Benaguasil participa com a soci dins de la convocatòria Associacions per a la Cooperació en Formació Professional.

Al llarg de dos dies experts en la matèria analitzaran l'evolució general del projecte, quin utilitzant les instal·lacions de simulació i la tecnologia en línia, desenvoluparà un pla d'estudis de formació electrònica basat en les necessitats reals i el perfil cognitiu dels grups objectiu, que es pot aplicar en diferents etapes de la formació tant en protecció civil com en seguretat i protecció del sector privat i personal: plataforma educativa e-learning, mòduls de formació electrònica, tecnologies en línia per a acostar la formació a distància a la formació presencial, servei de retenció d'habilitats.

Així mateix es donarà visibilitat a les pràctiques innovadores i eficaces de gestió de catàstrofes de la UE, a més de proporcionar un pla d'estudis de formació innovador, flexible i assequible d'alta qualitat per al personal de seguretat i protecció del sector privat i de protecció civil i millorar la col·laboració entre socis i l'intercanvi de millors pràctiques i recursos.

Finalment s'avaluaran els resultats obtinguts, i els procediments per a implantar i capacitar als tallers de simulació d'entrenadors i establir els processos d'estratègies i difusió d'habilitats de comunicació.

En les jornades ha participat el regidor de Projectes Europeus, Stephane Soriano, que ha ressaltat l'aposta de Benaguasil per la captació i participació en Projectes Europeus.

El Projecte SETOFF (programa d'educació i capacitació intel·ligent per a servidors del govern central i local: acceptar la vulnerabilitat com la nostra major fortalesa i eines innovadores per a la gestió de riscos) té com a objectiu millorar la preparació i la seguretat laboral del personal de seguretat dedicat tant a la protecció civil com al sector privat, fent front a futures crisis i emergències mitjançant el desenvolupament d'una formació en línia i innovadora basada en un model de simulació que ha sigut provat i implementat amb èxit, combinat amb els últims coneixements científics i una anàlisi integral de les necessitats.
Crónica CT
* ho pots llegir perquè som Creative Commons

Publicat per Àgora CT. Associació Cultural sense ànim de lucre per a promoure idees progressistes Pots deixar un comentari: Manifestant la teua opinió, sense censura, però cuida la forma en què tractes a les persones. Procura evitar el nom anònim perque no facilita el debat, ni la comunicació. No es publicaran els comentaris que porten incrustats enllaços, encara que no estiguen complets. Escriure el comentari vol dir aceptar les normes. Gràcies

Cap comentari :

Mastodon