Camp de Túria - Notícies -
Sant Antoni, L'Eliana, Bétera, Riba-roja, Pobla de Vallbona, Serra, Llíria. Vilamarxant....

Opinió
Opinió
Opinió
Opinió
Opinió
Seccions del Crònica

Pots buscar açí en el diari

ARREL, de Miquel Gil, nominat com a millor disc de folk als Premis Ovidi Montllor

Divendres passat coneixíem la notícia que el disc ARREL del Mural Sonor d'ACPV està nominat a la categoria de millor disc folk als Premis Ovidi Montllor.

ARREL és un projecte coral dirigit i produït artísticament per Miquel Gil en el qual, a més de la veu i el talent de Noèlia Llorens, un total de vint-i-un artistes han posat la veu, vint-i-sis poetes han escrit les vint-i-set cançons i un nombre important de músics han participat en la producció artística.

En paraules del cantautor de Catarroja: "Arrel vol ser un viatge comarcalitzat pels paisatges sonors de la nostra música de transmissió oral amb la veu i la poesia com a vehicles comunicatius, vol ser una manera sonora de festejar els cinquanta anys de vida d'Acció Cultural del País Valencià, cinquanta anys indestriablement units a l'actualitat cultural del nostre poble". 

El pròxim divendres 18 de novembre de 2022, el Col·lectiu Ovidi Montllor celebrarà el disseté lliurament dels Premis Ovidi. La gala, que començarà a les 19h al Teatre Auditori de Catarroja (TAC), serà d'accés gratuït per al públic (fins a completar aforament) i comptarà amb les comunicadores Amàlia Garrigós i Nerea Sanfe com a conductores, així com la interpretació en directe d'un repertori especial a càrrec de la rondalla Va de Dones.


Crónica CT
* ho pots llegir perquè som Creative Commons

Publicat per Àgora CT. Associació Cultural sense ànim de lucre per a promoure idees progressistes Pots deixar un comentari: Manifestant la teua opinió, sense censura, però cuida la forma en què tractes a les persones. Procura evitar el nom anònim perque no facilita el debat, ni la comunicació. No es publicaran els comentaris que porten incrustats enllaços, encara que no estiguen complets. Escriure el comentari vol dir aceptar les normes. Gràcies

Cap comentari :

Mastodon