Camp de Túria - Notícies -
Sant Antoni, L'Eliana, Bétera, Riba-roja, Pobla de Vallbona, Serra, Benissanó, Olocau, Llíria, Gàtova, Nàquera, Vilamarxant......

Seccions del Crònica

Pots buscar açí en el diari

ARREL, de Miquel Gil, nominat com a millor disc de folk als Premis Ovidi Montllor

Divendres passat coneixíem la notícia que el disc ARREL del Mural Sonor d'ACPV està nominat a la categoria de millor disc folk als Premis Ovidi Montllor.

ARREL és un projecte coral dirigit i produït artísticament per Miquel Gil en el qual, a més de la veu i el talent de Noèlia Llorens, un total de vint-i-un artistes han posat la veu, vint-i-sis poetes han escrit les vint-i-set cançons i un nombre important de músics han participat en la producció artística.

En paraules del cantautor de Catarroja: "Arrel vol ser un viatge comarcalitzat pels paisatges sonors de la nostra música de transmissió oral amb la veu i la poesia com a vehicles comunicatius, vol ser una manera sonora de festejar els cinquanta anys de vida d'Acció Cultural del País Valencià, cinquanta anys indestriablement units a l'actualitat cultural del nostre poble". 

El pròxim divendres 18 de novembre de 2022, el Col·lectiu Ovidi Montllor celebrarà el disseté lliurament dels Premis Ovidi. La gala, que començarà a les 19h al Teatre Auditori de Catarroja (TAC), serà d'accés gratuït per al públic (fins a completar aforament) i comptarà amb les comunicadores Amàlia Garrigós i Nerea Sanfe com a conductores, així com la interpretació en directe d'un repertori especial a càrrec de la rondalla Va de Dones.


Crónica CT
* ho pots llegir perquè som Creative Commons
Publicat per Àgora CT. Col·lectiu Cultural sense ànim de lucre per a promoure idees progressistes Pots deixar un comentari: Manifestant la teua opinió, sense censura, però cuida la forma en què tractes a les persones. Procura evitar el nom anònim perque no facilita el debat, ni la comunicació. Escriure el comentari vol dir aceptar les normes. Gràcies

Cap comentari :

Mastodon