Camp de Túria - Notícies -
Sant Antoni, L'Eliana, Bétera, Riba-roja, Pobla de Vallbona, Serra, Benissanó, Olocau, Llíria, Gàtova, Nàquera, Vilamarxant......

Seccions del Crònica

Pots buscar açí en el diari

Aprovats els pressupostos 2023 de Paterna que acaben amb tot el deute municipal

L'Ajuntament de Paterna ha aprovat  en Ple Extraordinari els Pressupostos Municipals per a l'any 2023, continuant així amb la seua política d'eficiència en la gestió econòmica en acabar un exercici amb els comptes del pròxim aprovades.

"Una vegada més, des de l'Executiu socialista hem tornat a donar exemple de rigorositat i equilibri financer tirant avant un pressupost de 64 milions d'euros que ens permetrà continuar fent de Paterna una gran ciutat on residir, treballar i invertir per a viure i progressar", ha afirmat el regidor d'Hisenda, Roberto Usina.

Respecte a aquesta eficàcia econòmica, Usina ha recordat que "en 2015 el PP va deixar un deute de més de 50 milions d'euros i a la fi de 2023 el deute serà pràcticament zero després de huit anys de pressupostos equilibrats, de forta inversió i de gestió eficient de l'Executiu socialista".

De la mateixa manera, el regidor ha assenyalat a més que "precisament gràcies a aquesta excel·lent gestió, el govern de Sagredo va eixir del Pla d'Ajust generat per l'anterior govern del PP, quatre anys abans del que es preveu" al mateix temps que ha indicat que "al milionari deute heretat a la qual han havent de fer front s'afigen "pufos" populars com el rescat de l'Escola Infantil de Font del Pitxer, amb més d'1.000.000€ i la "Superguarderia" del Parc Tecnològic, amb un deute inicial d'uns 7.000.000€".

Durant la seua intervenció, Usina també ha indicat que Paterna és el municipi de la província que més inverteix en obra pública, contribuint així a la millora de la ciutat i a la creació d'ocupació.


Crónica CT
* ho pots llegir perquè som Creative Commons
Publicat per Àgora CT. Col·lectiu Cultural sense ànim de lucre per a promoure idees progressistes Pots deixar un comentari: Manifestant la teua opinió, sense censura, però cuida la forma en què tractes a les persones. Procura evitar el nom anònim perque no facilita el debat, ni la comunicació. Escriure el comentari vol dir aceptar les normes. Gràcies

Cap comentari :

Mastodon